reklama

Wrzesień 2010...

Ja juz po drugiej porcji obiadku wpier byla ogorkowa a teraz zjadlam mase paluszkow rybnych :D i do tego jeszcze salatke z pomidorkow i cebuli mniami :D gdybym nie byla tak pelna to bym zrobila sobie chlebek czosnkowy na ktory mam ochote :) U mnie dzis tez ladna pogoda na spacerowanie ( moj psiak przynajmniej ma z tego plusy bo zamiast 1h chodzi po 2h) :) juz nie moge sie doczekac ciepla caly czas :) Aa no i 11 marca ide na usg 4d wiec juz nie moge sie doczekac i napewno zdam wam relacje jak bylo :D

reklama
Ja ciągle coś jem przy kompie mam stałą przegryzkę paczkę płatków kukurydzianych w czekoladzie lub jabłko :-D
Idę zrobić sobie kolacje choć nie mam na nią kompletnie pomysłu zanurkuje do lodówki i zobaczę w co warto się wgryźć

witam sie po usg genet

wszytsko w pozadku, malenstwo strasznie ruchliwe, fikalo koziolki, cudny widok:tak:przeziernosc w normie, nie ma powodow by robic dalsze badania genetycz, wszyskie pomiary idealne, jedyne co zaintrygowalo to pedzelek miedzy nogami:cool:ale to na 80%:sorry:

witam sie po usg genet

wszytsko w pozadku, malenstwo strasznie ruchliwe, fikalo koziolki, cudny widok:tak:przeziernosc w normie, nie ma powodow by robic dalsze badania genetycz, wszyskie pomiary idealne, jedyne co zaintrygowalo to pedzelek miedzy nogami:cool:ale to na 80%:sorry:

No czyli ze na 80% chlopiec :D No to pieknie :D Najwazniejsze ,ze wszystko jest dobrze :)

ja jestem w tej "większej połowie " hihi pewna że to chłopiec!
jak ja już bym chciała też usg a tu dopiero 22 marca jak ja to zniosę tyle czasu... oh:!
ale chociaż dobrze że mogę przeczytać co u was kochaniutkie!

Ja na razie nie mam żadnych przeczuć co do płci maluszka, choć myślę, że to będzie pannica bo czuję sie zupełnie inaczej niz w ciążach z synkami.Tamte jakies lajtowe zero mdłości, wymiotów a teraz jakaś rewolucja :-D
Mykam już do łóżka.Jutro T. z tobołkami wpadnie bo się wprowadza na stałe :happy:
Musze dom z rana ogarnąć bo zaprosi kolegę co mu będzie wiózł autem graty do nas na kawę więc jakoś musi wyglądać nasze gniazdko co się kolega nie wystraszy ha ha ha
*D*O*B*R*A*N*O*C*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry