Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Dziewczyny
I ja sie witam porannie. No i niestety u mnie powtorka z rozrywki. Drugie podejscie testu na glukoze i skonczylo sie tak samo jak ostatnio czyli wszystko wylecialoNie wiem czy robic trzecie podejscie. Babka w laboratorium powiedziala ze zs cytryna nie mozna tego pic bo to zakwasza i caly wynik niewazny, a inaczej ponoc nie da rady tej krzywej zmierzyc. Co ja mam zrobic? Przeciez tego ze mnie cofa nie da rady skontrolowac...buuuuuuuu
Milego dnia dziewczynki
Ach ci mezczyzni, kupuja takie zabawki po to by mogli sie sami pobawic.Witam przy kawusiale zescie naprodukowaly postow
![]()
![]()
Ja do tej pory schudlam 3 kilo i waga na razie stoi w miejscu ,tylko brzuch coraz wiekszy
Kerna,Dorotka,Olga - trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !!! W sobote bylam z M na bazarku z rzeczami dzieciecymi .Kupilismy fotelik samochodowy maxi cosi i taka kołysko chustawke, ubranek bylo moc !! ale na razie nic nie kupowalam chociaz mnie mocno korcilo
M kupil straz pozarna z klockow Duplo na wypadek gdyby jednak Kaska miala byc chlopcem
Saraa ja mieszkam na samym poludniu w Bawarii ,szkoda ze mamy tak daleko do siebie ... Milego dnia!!

Tak rozmawiacie o wyprawkach....ja już co nie co mami nie wierzę w żadne przesądy.... COLOR] Zaraz wam wkleję zdjęcie mojego łóżeczka z pościelą-ubrałam by zrobić zdjęcie i już rozebrałam i czeka na odpowiedni czas....Zobacz załącznik 222452
To i tak dobrze , ze 5 € moja wziela 10 €. Ale potem dzieci do lat 18 maja wszystkie leki w aptece za darmo i nie musisz za dziecko placic oplaty kwartalnej.Właśnie zadzwoniłam do mojej lekarki bo szef chce zaświadczenie o ciązy i okazało się, że muszę za nie zapłacić... 5 euro to wprawdzie nieduzo ale żeby to było płatne![]()

Gaja nie wiem czy tak na l4 bedziesz mogłam sobie poszaleć z zakupam,bedąc na zwolnieniu należy byc w domu z razie kontroli, dlatego też ja własnie cierpie bo nie mogę nigdzie sobie jechać,ewentualnie w weekendy![]()
Choć rozumiem cię doskonale, dlatego moja do tej pory nie wie
A co do tej kontroli to mi stracha napedzilas bo dopiero sie zorientowalam ze ja nie mieszkam w miejscu zameldowania (jestem jeszcze zameldowana u rodzicow) to co w razie kontroli zus`owskiej?
A co do tej kontroli to mi stracha napedzilas bo dopiero sie zorientowalam ze ja nie mieszkam w miejscu zameldowania (jestem jeszcze zameldowana u rodzicow) to co w razie kontroli zus`owskiej?
Dziewczyny ratujcie co dzisiaj na obiad? Grrrr zaczynam miec dos tego "kwokowania" obiad sprzatanie pranie obiad sprzatanie pranie. Czy to sie kiedys skonczy???Buuuuuu
Syn nie wie, dowie się dopiero kiedy mój eks mnie spłaci, a ma czas z wyroku sądowego do 6 kwietnia, syn mógłby powiedzieć to ojcu ma prawo.Baniaminka a dlaczego syn miałby być zły, wie już o dziecku? jak reaguje? w sumie jest już dorosły i na pewno ma swój świat. Wiem że nastolatkom ciężej niż młodszym dzieciom zaakceptować fakt że rodzić związuje się z kimś innym ale po jakimś czasie zazwyczaj muszą to zaakceptować. O ile twe stosunki z synem zawsze były poprawne nie ma się co przejmować słowami matkiChoć rozumiem cię doskonale, dlatego moja do tej pory nie wie
![]()