Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj byłam na wizycie, ale to w odpowiednim wątku. Wszystko ok, w 4,5 tyg niecale 2 kilo na plus, a łącznie 10
. Mam nadzieję ze 20 nie przekroczę. Z pierwszą córą ponad 25 kg. Teraz trochę uważam na to co jem, ale nic nie poradze na to że tylko slodycze mi smakują. 

:-)
To aż w ramach skruchy wczoraj wieczorem przyniósł mi truskawki i lody. Ale szkody się już podziały bo się strasznie zdenerwowałam, mam nadzieję że Maleństwo nie będzie znerwicowane. Najlepsze że wczoraj miałam ochotę na truskawki a jak na złość pani ze straganem nie było. W ramach owocowego szaleństwa zjadłam banany z kefirem.
i najlepsze że pasują
a do szczupłych to nie należę. Najlepsze że są akurat rozciągliwe w brzuchu. Może M. będzie krzyczał że w jednej to mi piersi widać (udaje że nie jest zazdrosny a tu wychodzi prawda). Chociaż jak mnie zobaczy to chyba będzie w szoku bo jeszcze w sukience to mnie nie widział. Jestem pozytywnie zaskoczona bo ostatnio jak wchodzę do sklepu i chcę coś kupić to mi jakoś nic nie pasuje (ciekawe dlaczego
)