Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mała kaszel katar, ja gardło, kaszel, katar właściwie też... zwiedziliśmy Zakopane, oczywiście Krupówki, Gubałówka, byliśmy na Słowacji i w Cieszynie, weszliśmy na Pilsko, no i coś dla mojego męża - festiwal piwa w Żywcu. To był super pomysł! (no może oprócz tej góry prania jaka na mnie czeka w przedokoju...)ja nie mam wogóle nowych,po pierwszej ciaży mam kilka ale jasnych i niewidocznych,narazie mam 5kg tylko na plusie wiec za dużo nie przybrałam,a z pierwszą córka już miałam z 15kg na plusieDziewczyny a jak u Was z rozstępami ? pojawiły sie już ? choć wydaje mi się ze to jeszcze za wcześnie. Ja od 2-3 miesiąca zaczełam smarować się mustelą i starałam się robić to regularnie. Zużyłam całą dużą tubę i teraz kupiłam w aptece Pharmaceris Foliacti mam nadzieję ze pomoże( podobno jest dobry )
A wy coś używacie ?
Za to w niedzielę dawał czadu i dziś tez nadrabia

i spać nie mogłam. Później zasnęłam po 5 rano. Mam nadzieję że to tylko taki wyjątkowy kaprys. Duszno było więc otworzyłam maksymalnie okno i jakoś mi się lepiej zrobiło. Teraz nadal jestem padnięta. Może za chwilę wybiorę się na miasto chciałam sobie kupić jakieś legginsy do tuniki tylko wszędzie gdzie widzę to są jakieś takie wymyślate a ja szukam takich zwykłych przed kolano. Teraz muszę pobiec do kuchni bo głodna się zrobiłam. Coś ostatnio mam większy apetyt - efekty zobaczę przy następnej wizycie u lekarza
Szukałam swojej książeczki zdrowia dziecka i oczywiście gdzieś zapodziałam, już prawie wszystko ogarnęłam i dalej jej nie mam, a chciałam sobie zobaczyć moje dane po porodzie (oczywiście je znam). Nie mam pojęcia gdzie ją wsadziłam, zastanawiam się czy przypadkiem nie została we Wrocławiu na moim starym mieszkaniu. Będę musiała tam wpaść zobaczyć co tam jeszcze zostało. Mam nadzieję że dziewczyny nie wyrzuciły moich rzeczy.Trzymam kciuki,żeby to nie było nic poważnegowitajcie
Ja chyba wybiore sie do gina jutro, bo mam dziwnie wygladajace uplawy o lekko pomaranczowym zabarwieniu, moze nawet brazowym czasemBoje sie, ze to jakas krew...a mialam krwawienia i krwiaki na poczatku ciazy
Bardzo sie boje i modle sie kazdego dnia, zeby dzidzia wytrzymala do spodziewanego terminu.
Milego tygodnia Mamuski ;-)

Zdrówka podsyłam , fajnie że wyjazd się udał.wróciliśmyyyyy!!!! wypoczęci i chorzymała kaszel katar, ja gardło, kaszel, katar właściwie też... zwiedziliśmy Zakopane, oczywiście Krupówki, Gubałówka, byliśmy na Słowacji i w Cieszynie, weszliśmy na Pilsko, no i coś dla mojego męża - festiwal piwa w Żywcu. To był super pomysł! (no może oprócz tej góry prania jaka na mnie czeka w przedokoju...)
nawet nie będę probować Was nadrobić, mam nadzieje że u Was wszystko ok i że maluchy rosną!!