agusia_x
Fanka BB :)
Mogę się wyżalić?? Bo mówić o tym nie mogę, pisać będzie chyba łatwiej.
Wczoraj uspałam swojego psiaka :-
-
-( Miałam go 16 lat. Rozchorował się i leczenie wydłużyłoby jego życie tylko o kilka tygodni, ale nie bez cierpienia. Więc musiałam podjąć tą trudną decyzję i pozowlić mu odejść. Najgorsze jest to, że stało się to tak niespodziewanie. Jeszcze w niedzielę biegał z nami po działce, a na drugi dzień strasznie osłabł. Jadąc do weterynarza wiedziałam, że w jego wieku to nic dobrego nie wróży, ale nie spodziewałam się takiego zakończenia. Zakopałam go na działce, niedaleko domu, w którym miał z nami zamieszkać w przyszłym roku. P
Przeryczałam wczoraj całe popołudnie, na samą myśl łzy płyną mi po policzkach. Tak dziwnie bez niego teraz. Minie sporo czasu zanim będę mogła o tym myśleć bez łez.
Miało być łatwiej pisać, ale wcale nie jest. Znowu poryczałam się jak bóbr.
Wczoraj uspałam swojego psiaka :-
Przeryczałam wczoraj całe popołudnie, na samą myśl łzy płyną mi po policzkach. Tak dziwnie bez niego teraz. Minie sporo czasu zanim będę mogła o tym myśleć bez łez.
Miało być łatwiej pisać, ale wcale nie jest. Znowu poryczałam się jak bóbr.
.Najpierw zrobiła mi awanture o to ze sukienke chce jaj załozyc normalnie darła sie jakbym ja zywcem ze skøry obdzierała
.W piatek idziemy na slub i Veronika dostała od mojej siostry piekna sukienke ale jak tylko prøbuje ja załozyc drze sie w niebogłosy