reklama

wrzesień 2011

reklama
nanusia uważaj na siebie!!

ja dziś też czuję skurcze co chwilę, takie bardzo krótkie, nie bolesne, ale są. Pewnie to te Braxtona-kogoś tam, bo do tego strasznie ciągnie w brzuchu. Teraz już posprzątane, obiad zrobiony zjedzony, leżymy w łóżku, obijamy się i wżeramy ciasto :)

Ja te skurcze mam dzień w dzień:-(a dziś wyjątkowe silne, do tego mała tak okropnie wierzga bez przerwy i pęcherz uciska, coś czuje że do września nie dotrwam:-(
A jakie wcinacie ciasto? też bym zjadła;-)

pleśniaka :-D pierwszy raz w życiu robiłyśmy, mega pyszne :)

no ja te skurcze poczułam pierwszy raz w górach na wyjeździe, parę dni były, wczoraj nic, a dziś znowuż są... ja to bym mogła nawet nie dotrwać do września, sierpień mi też odpowiada :) zwłaszcza że Martynę rodziłam w 41tc, draaaamaaaaat!!!! chociaż najważniejsze byle dzidzia zdrowa była!!

Nanusia-uważaj na siebie,może dzisiaj taki dzień jest,bo ja też czuję się dziwnie słabo,przed chwilą wstałam przespałam 2h i nie mam na nic siły.Na szczęście mam ten komfort,że zakupy zrobione i nigdzie nie muszę wychodzić.Mój S.kupił dzisiaj przepyszne ciasto,właśnie pożarłam dwa kawałki,do tego kawał arbuza i Mały oszalał ze szczęścia,wyprawia jakieś salta po pęcherzu...

reklama
a moze cukier ci spadl glukoza tak sie dzieje mierzylas kiedys ile masz cukru

Mama mi mierzy od czasu do czasu poziom cukru i mam w normie

nanusia to na pewno zwykłe przemeczenie. Też mam tak czasem jak za duzo łażę i się zbyt narobie.

Być może.
Ja to czuję,że to ta pogoda powoduje takie skoki samopoczucia no i to,że nie mogę spać pomimo zmęczenia.
Naszczęście mały się wierci cały dzień, więc wiem,że z nim wszytsko ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry