• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2011

reklama
nanusia uważaj na siebie!!

ja dziś też czuję skurcze co chwilę, takie bardzo krótkie, nie bolesne, ale są. Pewnie to te Braxtona-kogoś tam, bo do tego strasznie ciągnie w brzuchu. Teraz już posprzątane, obiad zrobiony zjedzony, leżymy w łóżku, obijamy się i wżeramy ciasto :)

Ja te skurcze mam dzień w dzień:-(a dziś wyjątkowe silne, do tego mała tak okropnie wierzga bez przerwy i pęcherz uciska, coś czuje że do września nie dotrwam:-(
A jakie wcinacie ciasto? też bym zjadła;-)

pleśniaka :-D pierwszy raz w życiu robiłyśmy, mega pyszne :)

no ja te skurcze poczułam pierwszy raz w górach na wyjeździe, parę dni były, wczoraj nic, a dziś znowuż są... ja to bym mogła nawet nie dotrwać do września, sierpień mi też odpowiada :) zwłaszcza że Martynę rodziłam w 41tc, draaaamaaaaat!!!! chociaż najważniejsze byle dzidzia zdrowa była!!

Nanusia-uważaj na siebie,może dzisiaj taki dzień jest,bo ja też czuję się dziwnie słabo,przed chwilą wstałam przespałam 2h i nie mam na nic siły.Na szczęście mam ten komfort,że zakupy zrobione i nigdzie nie muszę wychodzić.Mój S.kupił dzisiaj przepyszne ciasto,właśnie pożarłam dwa kawałki,do tego kawał arbuza i Mały oszalał ze szczęścia,wyprawia jakieś salta po pęcherzu...

reklama
a moze cukier ci spadl glukoza tak sie dzieje mierzylas kiedys ile masz cukru

Mama mi mierzy od czasu do czasu poziom cukru i mam w normie

nanusia to na pewno zwykłe przemeczenie. Też mam tak czasem jak za duzo łażę i się zbyt narobie.

Być może.
Ja to czuję,że to ta pogoda powoduje takie skoki samopoczucia no i to,że nie mogę spać pomimo zmęczenia.
Naszczęście mały się wierci cały dzień, więc wiem,że z nim wszytsko ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry