Witam,
Misiako co z Twoimi uszkami, bo doczytać nie mogę?
Bafinka, Kasiula11 napisała, żebym wysłała Ci zaproszenie na grupę, a Ty przecież tam jesteś :-)
Tutaj masz link :-)
Wrześnióweczki'11 - Forum BabyBoom
Dziewczyny jak nie macie skurczy, to się nie martwcie, niekoniecznie muszą być :-) z Adasiem pierwsze poczułam w 38 tygodniu, a w 39 był już na świecie :-)
U nas ok, dziś kolejna wizyta w szpitalu, na 11, dzisiaj na pewno, sprawdzałam kilka razy, więc może dziś nie będziemy lecieć taaak szybko ;-)
Ciekawa jestem co powiedzą... Wczoraj miałam skurcze, takie silniejsze, u cioci byliśmy, aż nie mogłam sobie pozycji znaleźć, ale minęły... Brzuch już mam tak nisko, że każdy mi mówi, że to już, lada moment :-) smsy od koleżanek, kolegów mnie dobijają i ciotka zza ściany z kuzynem, wczoraj nas nie było, to wydzwaniali milion razy, mama nie odbierała, bo telefon w domu został, a my na dworze, mąż nie odbierał, bo nie odbiera z zastrzeżonego, a do mnie nr nie mieli, bo miałam dwa, jeden wyłączyłam w sobotę :-) więc teraz mam jeden (ten co podałam). W końcu mama zobaczyła, że ciotka Anka wydzwaniała, zadzwoniła, a ta do niej, że w końcu, że co sobie myśli .... Wkurzyła nas tylko :-)
Innym ciociom, które wczoraj były powiedziałam, że poinformujemy jak już Hania będzie na świecie :-)
Idę się wyszykować do szpitala :-)
Później zdam relację i nadrobię inne wątki :-)
Miłego dnia!