bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
Z
asiaa może z tymi komentarzami to zrobić razem wątek ze zdjęciami i komentarzami, a ten wątek z rozpakowanym mamami zostawić bez komentarzy a tam wrzucać zdjęcia tak jak to zrobiłaś (takie jedno pierwsze). Jak ktoś będzie chciał zobaczyć zdjęcie maluszka to szybko tam zerknie a jak ktoś ma siłę na przedzieranie się przez ohy i ahy cioć na bb to zajrzy sobie na wątek normalny zdjęciowy.
Też mi się wydaje ze tak byłoby najlepiej. Bo jak komentowac zjecia któro jest w innym wątku, później będzie ich dużo więcej i dopiero się zrob bałągan.
[
Osobiście jadę jutro także do szpitala...niby na rozmowę w sprawie cc z moim ginem i jego szefem ale kto wie może mnie zostawią lub też zetną. Nie wiem na razie nic. Najgorsza jest ta niewiedza - czy będzie to cc (mam niby wskazania) czy też PSN... Do tego ( pewnie o niebo mniej ważne i nie do porównania) zostawiam w domku pieska. Jest ze mną już całą ciążę i tak się zżyłyśmy. Całe dnie ze mną...nie odstępuje mnie na krok... Z tego wszystkiego już pół dnia dzisiaj płaczę... Ech...
Tak więc Pauluś jestem myślami z Tobą... Trzymam kciukole![]()
Oby wszystko poszło tak jak sobie wymarzyłaś...
mambusia, konecznie spisz numer telefonu jednej z nas i napisz co i jak ? ok ? trzymam kciuki !
Teofilosia a jak ty się czujesz w połogu?No i chyba suwaczek musisz zmienic?
Że co ? a Teofilosia kiedy się rozpakowała ???????????

magda chyba coś pomyliłaś ?

chodziło mi o Wrześniową ;-)