• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2011

Witam,

u mnie tez pogoda znośna narazie, bo miał byc jeszcze większy upał a niebo jest zachmurzone i chociaż tak słońce nie praży....wiecie co marze o deszczu, bo ostatnie dni dały mi bardziej w d...pę niz cała ciąża, wieczorem dla ochłody ogladałam zdjęcia z zimy i z nart:-) wogóle jestem happy, bo mój G wraca w sobotę rano z wyjazdu i juz bedziemy sobie razem siedzieć do porodu, więc troche chcę się prze te dwa dni przygotować, bo tak sie cieszę że wraca steskniona na maxa:-)

Asia no to zaczyna sie ostateczne odliczanie :szok: niby sie chce juz być po, ale....mi planowo zostały 2 tygodnie

Toflesia to Magda wywołała Cie do tablicy i już nie masz wyjścia musisz rodzić, haha

reklama
Bry dziewczyny! :-)
asia a dlaczego nie jestes zadowolona z zakupu TT?
paula nie zamartwiaj sie na zapas, wszystko bedzie dobrze. Wazne ze jestes pod opieka lekarska i ze niedlugo juz bedziesz miala swojego maluszka przy sobie :-) Wszystkie kciukasy zacisniete!
ewelinak nie szalej tam za bardzo w ten weekend bo jeszcze urodzisz :-)

U mnie byla w nocy straszna burza z takimi piorunami i wiatrem ze myslalam ze wszystko dookola rozniesie. Na szczescie teraz jest juz spokoj. 20st, pochmurno wiec super pogoda. Tym bardziej ze ja dzisiaj caly dzien latania po miescie mam wiec bedzie mi latwiej.
Ciekawe co mi ortopeda powie na te dretwiejace dlonie. Dzisiaj w nocy tak mi jeden palec zdretwial ze nie bylam w stanie go ruszyc i bolal tak jakby byl zlamany :baffled: Mam nadzieje ze dam rade jezdzic samochodem bo bez niego to ja dzisiaj sie z niczym nie wyrobie.
Uciekam sie wybierac do miasta wiec zycze Wam udanego dnia i dobrego humoru!

Witam :)
U mnie na razie nie pada, ale moze bedzie. Przynajmniej jest przyjemnie chlodniej.
Pamietam, jak w pierwszej ciaży spałam do 10...ehhh...jak ja bym chciala sie raz wyspac :P
Lece, bo mój rozrabiaka znowu zrobil cos w pieluche :)
Milego dnia!!

asia* mnie burza też dziś obudziła nad ranem, potem zasnąć nie mogłam. Szafa na stercie ubrań? wcale nie głupi pomysł, od razu będzie wszystko wpakowane do tej szafy ;)
ewelina miłych porządków i zakupów i malowania :D ja wczoraj piwnicę sprzątałam (jakoś tam mnie wzięło) a w mieszkaniu sajgon ;)

dziś czekam na chustę :D dla niej mogłabym już urodzić :D

miłego dnia :)

Misiako, ja właśnie miałam te badania robione na początku ciąży. Ale mój lekarz jest mega nadgorliwy i teraz też mam je zlecone, że niby będą mi potrzebne aktualne do porodu. W sumie trochę w tym racji jest, najważniejsze bezpieczeństwo. Ktoś mi to ostatnio mówił, że mogłabym się zdziwić na porodówce np gdybym miała pobierane komórki macierzyste, a tu by się okazało, że jest żółtaczka. Więc muszę te badania wykonać. Tak właśnie mówiono nam w szkole, że to od niedawna jest refundowane- chyba od 2 m-cy czy jakoś tak.
Magda hihihi- mam nadzieję, że jesteś wróżbitką i że Twój post szybko wywoła poród u mnie. Wczoraj zaczęliśmy z mężem wdrażać plan codziennego seksoholizowania się + 3 razy dziennie masaż sutków. No tylko tą herbatę malinową muszę dzisiaj gdzieś kupić.
Kasiula, już marzę, o tym żeby urodzić :-)

U nas też dzisiaj przeszła wielgaśna burza o 4 nad ranem. Nigdy w życiu takiej nie przeżyłam, błyskało się bez ustanku do tego grzmoty- masakra. Strasznie się bałam. Nie lubię aż takich drastycznych burz. Mój M. przytulał mnie jak mógł- mój cudowny obrońca. :-) Dziś ma 29. urodziny- mam zamiar przyrządzić mu jego ulubiony deser- paschę- oraz być może będę czekać na niego tylko z kokardką na brzuszku?:zawstydzona/y:

bluetooth
ta butelka mi się nie wydaje warta swojej ceny. Po dokładniejszym obejrzeniu wydaje mi się "badziewna", i te mnustwo drobiazgów od tego systemu antykolkowego wydaje mi się trudne potem do czyszczenia. Koleżanka narzekałą jeszcze na to że taka szeroka i mleko żle spływa i zostaje tam. Ale zobaczymy w praniu jak wyjdzie smoczek się wydaje fajny.

hej Babeczki,
łącze się z Wami w nieprzespanych nocach.
A moje pakowanie torby w końcu nabrało mocy urzędowej i podjęłam decyzję , że dziś to nastąpi. We wtorek ruszyliśmy na wyprawe do biedronki, bo dostałam cynk, że są takie w miarę sprytne torby do szpitala w przystępnej cenie. jakiś mam straszny opór przed tym pakowaniem, wydaje mi się, że jak się spakuję, to już nic tylko rodzić, a ja się jeszcze z niczym nie wyrobiłam.

Hej :)
U nas dzisiaj deszczowo chociaż cos czuje że się później znów upalnie zrobi. Przy takiej pogodzie wypijam dziennie ze 3 litry picia, nawet nie wiem kiedy ale taka spragniona jestem.
W sobotę idziemy na wesele, niestety jest to jakaś mała wiejska sala bez klimatyzacji więc może być ciężko no ale zobaczymy, nie chciałabym szybko wracać tylko posiedzieć do rana ;-) Kupiłam sukienkę z formy Branco - biało czarna i bardzo ładnie leży :-)
Maleństwo w brzuszku jak zwykle sobie fika. Niby lekarz mówił żeby liczyć ruchy żeby było ich conajmniej 10 ale i bez liczenia widzę że jest ich nawet więcej :-)
Dawno nikt nie rodził ;-) może w weekend przybędą nam jakieś dzieciaczki :-)
miłego dnia!

reklama
Dawno nikt nie rodził ;-) może w weekend przybędą nam jakieś dzieciaczki :-)

hihihi
laugh.gif
dobre! też na to liczę!!

Dzień dobry wszystkim!
Aaale była burza w nocy!! Zrobiło się nieco przyjemniej, bo wczorajszy dzień dał w kość, było gorąco - lepiąco, okropnie!

We wtorek byliśmy w kinie, dziś idziemy na koncert, jutro jedziemy na koncert mojego S. do Nysy - korzystam teraz, bo potem niewiadomo jak będzie z życiem towarzyskim, a na dodatek być może w poniedziałek idę do szpitala - już do porodu
unhappy.gif
Więc być może to mój ostatni wolny weekend...chciałabym w niedzielę zaprosić przyjaciół na grilla, ale dzień wcześniej S. ma męski wieczór z facetami z naszej ekipy i niewiadomo w jakiej będą formie na drugi dzień
laugh.gif

Miłego dnia Wszystkim życzę!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry