kasiula11
Fanka BB :)
Witam,
u mnie tez pogoda znośna narazie, bo miał byc jeszcze większy upał a niebo jest zachmurzone i chociaż tak słońce nie praży....wiecie co marze o deszczu, bo ostatnie dni dały mi bardziej w d...pę niz cała ciąża, wieczorem dla ochłody ogladałam zdjęcia z zimy i z nart:-) wogóle jestem happy, bo mój G wraca w sobotę rano z wyjazdu i juz bedziemy sobie razem siedzieć do porodu, więc troche chcę się prze te dwa dni przygotować, bo tak sie cieszę że wraca steskniona na maxa:-)
Asia no to zaczyna sie ostateczne odliczanie
niby sie chce juz być po, ale....mi planowo zostały 2 tygodnie
Toflesia to Magda wywołała Cie do tablicy i już nie masz wyjścia musisz rodzić, haha
u mnie tez pogoda znośna narazie, bo miał byc jeszcze większy upał a niebo jest zachmurzone i chociaż tak słońce nie praży....wiecie co marze o deszczu, bo ostatnie dni dały mi bardziej w d...pę niz cała ciąża, wieczorem dla ochłody ogladałam zdjęcia z zimy i z nart:-) wogóle jestem happy, bo mój G wraca w sobotę rano z wyjazdu i juz bedziemy sobie razem siedzieć do porodu, więc troche chcę się prze te dwa dni przygotować, bo tak sie cieszę że wraca steskniona na maxa:-)
Asia no to zaczyna sie ostateczne odliczanie
niby sie chce juz być po, ale....mi planowo zostały 2 tygodnie Toflesia to Magda wywołała Cie do tablicy i już nie masz wyjścia musisz rodzić, haha

Mam nadzieje ze dam rade jezdzic samochodem bo bez niego to ja dzisiaj sie z niczym nie wyrobie.