Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

także przepis wchodzi na stałe do naszego menu. natusiaMa - dobrze że już w domku cio? teraz odpoczywaj i nie zamęczaj się za bardzo....
A u mnie upał jak skur.... juz nie daje rady. Nie wiem za co się wziąć bo wszystko powoduje iż bardziej mi cieplo. Wiatrak zapingala jak talalala i tylko mieli to gorące powietrze. Niestety mamy okna tylko na zachód i od 13-19 jest żar tropików....Chyba znowu pora uskutecznić moczenie nóżek w miseczce....hihi

, ale przyszedł mój pan doktor trochę sobie porozmawialiśmy i zostawił mnie jeszcze pod ktg, a potem przyszedł i mnie uwolnił z tych pasów. Powiedział mi, że mam w środę rano na czczo się zgłosić na oddział.Zdrówka podsyłamA ja jestem rozłożona :-( mam katar i boli mnie głowa. No i wyszły te wszystkie wiatraki, przeciągi, klimatyzacja. W nocy tak mnie bolał kręgosłup że nie mogłam wstać z łóżka, oparłam sie o szafę i nie mogłam zrobi ani kroku do przodu, mój maż myslał że mam skurcze - bidulek się wystraszył szokdziś cały dzień leniu****ę bo muszę dojść do siebie. Gdybym zaczełą teraz rodzić to po jednej godzinie padłabym jak mucha.
Kciuki zaciśnięteBebzonik – dziękuję za kciukiprzydadzą się szczerze
Nie wiem czy jeszcze się dzisiaj odezwę tak więc poproszę o zaciśnięte kciuki w czwartek ...
Cmokam Was wszystkie bardzo mocno...