Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

kupię dziś raida na mole i powieszę, zobaczę czy wszystkich się pozbyłam. Skąd bierze się to dziadostwo wrrrr !!
Ja urodziłam Wojtusia tak jak moja mama mnie-38tydz i tyle samo ważyłam i mierzyłam- specjalnie szukałam starej książeczki. Asnecja, a te nieregularne skurcze o których piszesz to miałaś bolesne? Mi ostatnio strasznie brzuch twardnieje i właśnie czuję jakby mnie ktoś opasał paskiem, a później mały zaczyna jeszcze kopać i to tak solidnie, że nawet boli. Ale bolesnego skurcza nie miałam jeszcze wogóle, nawet nie umiem go sobie wyobrazić.
Dziewczęta a czy to prawda, że pierworódki rodzą najczęściej po terminie?:-(
Dziś od rana sprzątam , mol mi z szuflady wyleciał i tak się wkurzyłam że wszystko przejrzałam, otwarte wyrzuciłam i wyczyściłam ,w migadłach mi się schowały gady jednekupię dziś raida na mole i powieszę, zobaczę czy wszystkich się pozbyłam. Skąd bierze się to dziadostwo wrrrr !!
Wizyta na 15, więc mam spania jeszcze godzinkę a potem do wanny się przepłukać, wyszykować i wytoczyć z domku
raczej słyszę ale trzeba do mnie krzyczeć 
Apropo pampersów, mam pytanie. Może głupie, ale nurtujące. Powiedzcie mi ile pieluszek dziennie zużywa się przy noworodku? Wiem, że to w dużej mierze zależy od dziecka, ale tak około ile sztuk?