reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

reklama
Ja dzisiaj byłam zrobić bete i jutro będa wyniki. Trochę się rozczarowałam bo myślałam, że już dzisiaj będą a tu jeszcze tyle czekania :(

Hej dziewczyny,

Ja dzis z samego rana zrobiłam test z tesco i wyszedl negatywnie. Zakladam wiec, że to musiala byc pomylka i jednak nam sie nie udalo. Do lekarza pojde mimo wszystko, bo chce wiedziec, czy napewno nic tam sie innego nie wydarzyło i czy możemy od razu probować znów. No i wiem już, że nei mogę bazowac tylko na testach. Za tydzień zrobie sobie jeszcze jakiś test kontrolny, ale poki co na wrześniową mamę chyba dla mnie za wcześnie.

No i też wiemy już oboje, że się tak chwalić szybko drugi raz nie będziemy za wcześnie. Tym razem emocje wzieły górę i nie potrafiliśmy trzymać tego tylko dla siebie, ale uraz robi swoje.

Życzę Wam dużo zdrówka, dbajcie o siebie i życzę Wam spokojnej pełnej radości ciąży, uwieńczonej sprawnym rozwiązaniem o czasie :)
Buziaki dla Was!!!

kali przykro mi, ale skądś to znam..

DZIEWCZYNY BETA 505,5:-):-):-):-):-) powtórze ją w środę, dzwoniłam do gina. Kazał też zrobić progesteron..zobaczymy czy musze brać dalej duphaston czy nie...kurczę cieszę się:-D

Kali bardzo mi przykro. :-(
Ja dzisiaj rano robiła betę i wyniki mam jutro po 13. Już się nie mogę doczekać i sama się boję czy wszystko ok, chociaż mam dobre myśli bo testy robiłam dwa i dwa pozytywne. Ale zobaczymy:)

reklama
witajcie dziewczynki, ja dopiero co z pracy wróciłm, normalnie padnę zaraz do łóżka i nie wstanę do jutra chyba!

sawi dlaczego do dwóch ginów chcesz? czyżby jeden prywatny a drugi z NFZ żeby darowe badania robić??

dziewczyny nie straszcie nawet tymi choróbskami, moja też chodzi do przedszkola i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej, zupełnie inaczej się dziecko rozwija jak ma kontakt z rówieśnikami... a zwłaszcza że ja pracuję i jeśli nic nie będzie się działo to zamierzam pracować do końca roku szkolnego...

kali, przykro mi brdzo...

ja umówiłam się do gina na przyszły pon, choć teraz tak myślę czy to nie za wcześnie jeszcze będzie...

Ostatnia edycja:
Do góry