reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

aniawos ja tak mialam kilka dni temu jak sobie mala domek powiekszala :-) Strasznie mnie wtedy skopala i wymeczyla ale fajnie bylo momentami poczuc noge czy reke :-) Moze Tobie tez teraz mala rosnie wiec sie rozpycha i robi sobie miejsce na nastepne kilka tygodni :-D

reklama
aniawos - Ty i pączek?? bo parsknę ze śmiechu!!!! a z tym snem to zapisz koniecznie! a wiesz w który dzień sie urodziła? może też sobie przepowiesz!! :)

Mycha - Tantum Verde można, ja też brałam Nasivin do nosa, ale to z zalecenia lekarza, bo na ulotce napisane że nie wolno.

wiecie co, postanowiłam nigdzie nie dzwonić i nie pytać, zamówiłam już fot3elik dla Martyny z ksieżniczkami o jakim marzyła, bo u dziadków w aucie jeszcze fotelik 9-18kg, to ledwo jej sie tyłek w nim mieści, to będzie miała nowy w ich samochodzie. A jak potrącą przy przyszłej pensji to będę wiedziała że dali za dużo. Chociaż mogliby w sumie już teraz zawsze tyle dawać!! :)

Cześć dziewczyny, witam się i ja - mi się dziś śniło, że robię naleśniki, z truskawkami i bitą śmietaną - chyba nie muszę mówić, że po taki śnie śmietana i składniki na naleśniki już się chłodzą w lodówce, a kosz truskawek czeka na stole ;) Miłego dnia dla wszystkich :)

haniamm2 no widzisz, czyli Tobie sen sie spelni wiec moze i aniwos tez sie spelni :-D co prawda ona na to wplywu nie bedzie miala ale moze akurat.
heh przez tego paczka to teraz mam smaka na takiego polskiego z lukrem i nadzieniem rozanym :eek:....buuuuuu.... jutro musze sobie kupic bo chyba oszaleje.... :baffled::baffled:

Halo
Dziuba27-jak jest powyżej 20 pracowników to płaci pracodawca , a oni od zusu sobie odliczają, może zrobili średnią pensji rocznych i już tak będziesz dostawać co m-c. ;-))
Dziś dałam czadu - właśnie nie dawno wstałam. Standardowo mam lenia.
Miłego dzionka

Dzień dobry dziewczynki:-)

Chciałam sie tylko przywitać bo mam ambitny plan na dziś zeby w końcu pozakuwać na sesje,choć i tak wiem, że jej nie zalicze no ale można miec 3 warunki więc jest szansa;-)

Buziole i miłego dnia kochane:-)

Witam

Takiego lenia mam od kilku dni że masakra, humorek za to od wczoraj znacznie lepszy :-D nawet na spacerek męża wczoraj wyciagnęłam. Dziś mam w planach troszkę ogarnąć chałupkę to może się rozruszam.Obiadek zrobiony to tylko odgrzeję a wieczorkiem lecimy na pierwsze spotkanie do szkoły rodzenia, jestem pełna zapału i mam nadzieję że się nie rozczaruję.

Co do smaczków, to ja nie mam jakiś większych zachcianek ani na słodkie ani na kwaśne, za to na nabiał owszem:-p truskaweczki też wcinam narazie odpukać nic mi po nich nie jest.

dziuba ja za zeszły miesiąc też większą wypłatę dostałam, a z moich obliczeń powinnam dostać troszkę mniej, ale od przybytku głowa nie boli :-pzobaczymy jaka przyjdzie w tym miesiącu.

Moje dziecię wczoraj znów się nisko ułożyło i dało nie źle do wiwatu ,najśmieszniejsze jest to że jak tylko się podniosłam i ruszałam się to była cisza a jak tylko się położyłam lub usiadłam zaczynało. Spryciarz :rofl2:

sińka owocnego wkuwania !!

Miłego dnia mamuski !!

Ostatnia edycja:
witaski
ale mnie dawno nie było,nie nadrobie
coraz słabiej sie czuje,córka daje popalić,non stop w ogrodzie by siedziała (kupiliśmy jej domek ze zjeżdżalnią i piaskownicą) a ja jeszcze sesje egzaminacyjną zaczynam wiec kupe nauki.....

Wy macie ambitne plany sprzątania, a ja ambitne plany jechania na shopping, dzisiaj na konto wpada wypłatka, trzeba ją trochę naruszyć:-)
Wciagnęlam właśnie snicersa..dobry był:rofl2:
dziuba moja za fotelik z księżniczkami dałaby się pokroić..ale ma już wiekszy..narazie jeździ w tym 9-25, bo w razie jak zaśnie mozna go opuścić do pozycji półleżącej, bo ten kolejny do 36kg już niestety nie i postatnio jak zasnęła, to lepek jej opadł i wisiała..brrr...strasznie to wygladało, a ja jechałam i nie miałąm jak się zatrzymać i jej poprawic. Takze narazie wyjęliśmy ten nowy większy, bo w ten mniejszy mieści się bez problemu, takze niech w nim jeździ.
daty mojego wyśnionego porodu nie pamietam:-)
bluetooth moja takie akcje odstawia codziennie..tzn to wypychanie było pierwszy raz takie mocne..bo tak to wali, puka itd...aktywne dziecko..no i fakt coraz większe, będzie coraz bardziej czuć..

reklama
sawi, sinka owocnego kwukania wam zycze!
Igocencja dobrze ze humorek i energia wraca. Wykorzystaj to na ile mozesz :-) A z maluchami tak to jest. Ja jak usiade tak jak przy biurku to moja mala strasznie kopie. Nie lubi tej pozycji jak cholera :-D Na szczescie caly dzien staram sie siedziec w pozycji pollezacej a ze kanapa mieka, to problemu z tym nie ma :-D
aniawos, moja tez caly dzien szaleje, dzieki temu chyba w nocy jest spokoj, ale kopie i rusza sie tak przyjemnie. Oprocz tego przemeblowania kilka dni temu to wcale mi nie przeszkadza ze ona sie tak ciagle wierci. Bardzo przyjemny masaz brzucha od wewnatrzy :tak::-D
My tez mamy ambitne plany zakupowe. Ciekawe czy cos z tego wyjdzie i czy dam rade cala sobote po miescie latac.

Do góry