Hej kochane
Ewa wczoraj u swojego pediatry była, i zgadnijcie???? Słychać zmian na płucach

((( zlecił RTG, morfologie z czymś tam, bo nie wie czy tamte zapalenie zle było leczone czy nowe złapała. Tamta zasrana lekarka co ją dorpowadziła do tego takie jej leczenie dała, ze ciągnie się za nią://// Oczywiscie w przedszkolu raban będzie bo do czego to doszło, że dziecko 4dni w przedszkolu i kolejna choroba.
Niestety nie jestem w stanie ich na tym przyłapać bo do przedszkola dojeżdżam ale w zesżłym roku na własne oczy widziałam jak zimą, mróz dzieciaki na krótko biegają a okna pootwierane, zreszą Ewa ciagle sina schodzi do szatni i mówi, że pani nie chce jej przesadzić i koło mnie otwiera. Dziewczyny one to specjalnie robią, regulamin mówi, że na czas wietrzenia dzieci muszą zostać wyprowadzone z sali, a u Ewy na leżakowaniu owterają, podczas posiłków bo mają w sali i w czasie zabaw, one jakieś nienormalne są!!!!!!!!!
A dziś z Karolą byłam, waży ponad 7kg, pani dr powiedziała że świetny z niej grubasek i silny bo sztywno mi nakolanach siedziała

do tego gadała z panią dr i ciagle się śmiała

To uczulenie to nie od szczepionek bo te ponoć bez białka są a zresztą powiedziała mi gdyby miały szkodzić dzieciom ze skaza to nikt by nimi nie szzepił. Powiedziała,że to może być od wszystkiego, nawet od Bebilonu pepti ale póki co mam smarować specjalnym balsamem. No i już wprowadzamy kaszkę, marcheweczkę, owocki i obserwujemy

Mała pierwszą porcje mleka z kleikiem wypiła i choć nie miałam do tego smoka tylko z tego co mleko pije, kiepsko jej leciało, męczyła się ale posmakowało bo nie protestowała tylko piła dalej, ten mój kochany głodomorek;D Ząbkowanie też się zaczęło bo dziąsełka ma rozpulchnione stąd te marudzenie. Przynajmniej tyle z dobrych wieści. Aaa co najśmieszniejsze wczoraj pediatra Ewy który jest internistą a dzieci tylko od 3roku pzyjmuje bez gadania i problemu wypisał recepte na 10 puszek mleka dla Karoli ze zniżką 50%, czego wstrętna służbistka pediatra neoantolog zrobić nie chciała bo przepisy://///////// on tylko zapytał czy rzeczywiście ma skaze białkową a M,że tak bo tylko to może pić a on to ok, nie ma sprawy

dziś pediatra Karoli to samo powieziała, że tamta baba nie powinna odmawiać recept bo dziecku do roku mleko na recepte ze zniżka się należy i żadnych badań od alergologa mieć nie musze skoro ma widoczne objawy skazy. Normalnie ubić tę służbę zdrowia://////////
A jeszcze mi mówiła,że białko jest w szczepionce na różczyke, odre i świnke chyba a nie w tych.
.