reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
m ma dzis urlop poszedl na strych poszukac ksiazek po mnie m.in wielkiej ksiegi bajek disneya, niestety nic procz ksiazek nie przetrwalo bo moj Tata powyrzucal przy porzadkach w piwnicy, eh szkoda zwlaszcza, ze to bylo tylko kilka lat przed moja ciaza

mi tez brzuch wessalo heh

mnie za to wręcz odwrotnie! nie wiem czy to stres (nerwy przeprowadzkowe) czy o co chodzi ale trochę się czuję jakbym miała kamień w brzuchu, mimo że twardy jakoś specjalnie nie jest...
Bubuś zdrowiej!
kciuki za wizyty wszystkim! &&&&&&&&&

A mi brzuszek coraz bardziej widac :-)a po obiedzie który własnie zajadam schabik z pieczarkami ziemniaczki i surowka z kiszonej kapusty mniammmmm to dopiero wywali;-)

a ja jade dzisiaj do gina... 2 dni temu synek upadl mi na brzuch ale w taki sposób, ze wbił sie lokciami... myslałam,ze wszystko bedzie ok ale od wczoraj boli mnie brzuch...nospa dziala na chwilkę...no i się boję jak cholera :(:( wizytę mam na 16:40 prosze trzymajcie mocno kciuki:(

a ja jade dzisiaj do gina... 2 dni temu synek upadl mi na brzuch ale w taki sposób, ze wbił sie lokciami... myslałam,ze wszystko bedzie ok ale od wczoraj boli mnie brzuch...nospa dziala na chwilkę...no i się boję jak cholera :(:( wizytę mam na 16:40 prosze trzymajcie mocno kciuki:(
wszystko bedzie ok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry