Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale już jestem 

Gratuluje udanej wizyty i poogladania bejbika:-)Haha Lejdis, ja juz jestem spowrotem ! Kurcze, moja 13-tkowa wizyta o 13.15 byla supppper!! I w ogole przypomnialo mi sie , ze dla nas 13-tego piatek w styczniu byl szczesliwy, gdyz wtedy dowiedzielismy sie o ciazy!
No ale powiem wam bylo extra, piekna poczekalnia , jezzowa muzyczka, duzo ksiazeczek , polozna bardzo mila, dzidzi spalo sobie, wiec polozna kazala mi zakaszlnac zeby je obudzic, i sie dzidz przekrecil pleckami, potem sie opamietal i pokazal ladnie buzie i pomachal :-) naprawde ciezko uwierzyc, ze to sie wlasnie dzieje w twoim brzuchu! tatus jak wrocilim do stolu nie mogl z wrazenia swojego nazwiska wypowiedziec haha. No i dostali walizke skarbow, kremik maly palmersa, witaminki dla ciezarnych, male skarpetusie , pieluszka i maskotka, achjuz sie nie moge doczekac nastepnej... W brzuszkach kleje fotke :*
dzieki ze trzymalyscie kciuki no i czekamy na pije-paje ,tez powinna byc niebawem !