patrysia widze nowego avatara chyba dzieciaczki jednak zazyly kapieli moze basen to nie jeziorko ale zawsze jakas ochloda
polisia ojj wspolczuje takich przezyc chyba im blizej porodu tym bardziej jestesmy zestresowane...na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo

....nie wyczuwanie ruchow moze byc alarmujace jesli w ciagu dnia bedzie ich mniej niz 10 wtedy konsultacja moja Mala np w szpitalu zmienila sobie pory spania i tez na poczatku sie wystraszylam ale polozna mnie uspokoila
Beacia dokladnie grunt to nie popadac w panike, fajnie ze masz juz wiekszosc poszykowane u mnie dopiero po remoncie sie zacznie
martusia upaly chyba dzis wszedzie u nas w sobote ma byc kulminacja 35 stopni brrr nie wychodze z domu
axarai fajnie masz z tymi wypadami na plaze

Twoja Adusia grzeczna bo moja Mala przestawila sie na nocne igraszki ze tak sie wyraze

na dolllla Twego milion usciskow i pozytywnych fluidow
Ansure odwieczny mit "zyczliwych" Tesciowych hehe
misiaczek widze kolejna pomyslowa Kobitka ajjj Ci faceci czy Oni nas kiedys docenia

podeslij kilka kropel deszczyku plisss
malenstwo to Ci urzedasy szyki popsuli oni tylko nerwy psuja ale i tak sobie pourlopuj

daj znac jak wloski ja swojego czasu mialam przedluzane na ringi wloski sciagnelam po wiadomosci o ciazy mysle ze po porodzie jak juz sie "unormuje" to znowu sobie zafunduje
*martusia wypoczywaj i jak cos pisz zebysmy sie nie stresowaly
Future jeszcze raz zanim wybije polnoc Stoooo Lat:****
Merlin i tak pelen podziw za to odkurzanie itp

udanego podgladania maluszka jutro:*
gorgusia nom pewnosci to my miec nie mozemy hihih ale pozytywne nastawienie jak najbardziej

udanej imprezki
marudka juz niedlugo :*
doti coraz wiecej nas cieszy coraz mniej zasmuca i tak byc powinno a te paczuszki to jak worki dobrego samopoczucia hihi
Skrobiecie jak szalone...my dzis leniwce wypoczywalysmy cisnienie nadal oki

tylko M mnie na koniec dnia zdenerwowal bo najpierw kazal wybrac kolorki do pokoju po czym jak mu pokazalam wizualizacje to z morelowo czerwonego zrobil sie mietowo alabastrowy faceci ostatecznie napisal ze mam zrobic jak uwazam nie chce zeby czul ze robie cos w jego woli wolalabym wrecz zeby tu byl i tym wszystkim sie zajmowal....faceci ehh...ale nie ma bata humoru mi nie popsuje jutro jade do castoramy sprawdze obie wersje i zadecyduje
mykamy spac buziaki w brzusiaki:***