FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
merlin swieta racja. ukrop jak nie wiem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak w ogóle jak czytam sobie sierpniówki to u nich już wysyp zaczety...po nich my![]()
u nas juz tez skwar, nic mi sie nie chce nawet obiadu robic:-( chyba dzis padnie na tesciowa... jeszcze nic nie robilam nigdzie nie bylam a stopki popuchnite,ciezkie ałaaa:-( a dzis ma wpasc kolezanka z trojka dzieciaczkow a ja dzis taka nie do zycia, no chyba,że za dwie godz bede sie czuc lepiej...
Adrian szaleje w brzuchu, ze hej 
bo leżę sobie dzisiaj i myślę, kurde Fasolcia się dawno nie odzywala 
slyszałam gdzieś, ze podobno jak kobieta była nacinana przy pierwszym porodzie, nie nacinaja, przy drugim... ciekawe ile w tym jest prawdy...
Ryba nt porodów pisz na watku lekarskim ok? poza tym już ktoryś raz z rzędu zaczynasz temat o planie porodu i próbujesz przekonywać do niego... wydaje mi się, ze każda z tutaj obecnych kobiet chce jak najlepiej dla swojego dziecka, nie da skrzywdzić ani siebie ani maleństwa, a poród bez planu to nie tragedia już to wielokrotnie tutaj było pisane.
Nie wiem, czy to ma być jakaś prowokacja z Twojej strony?czy jak? bo może moje hormony to odbierają jakoś inaczej...
Bo nie bardzo wiem jaki jest cel powracania w kółko do tego tematu? Polskie szpitale to nie ciemnogród gdzie chcą robić wszystko na zlość i zmuszają do rzeczy, których nie chcesz robić...

nie wiem tylko po co się unosisz??