reklama

wrzesień 2012 ;)

Doti a makarony lubi??

Maluszek chcesz bardziej wystawne?

wrzucę Wam pare przepisów na wątek kulinarny ok?

lubi
ja też lubię
i też dziękuję za przepisiki

Czesc Laseczki!
Wczoraj spedzielismy pol dnia nad wodą, za chwile powtorka :-)
Tomi sie cieszyl jak dziecko hehe
spora plaza, plytka woda, latał jak oszalały :-)
Ja sie troche opaliłam siedzac na kocyku albo taplajac sie w wodzie... trzeba korzystac, jak sie nie ma odwagi juz jechac nad morze :-)
Milego dnia Wam zycze, zagladne pozniej :-) i wtedy ponadrabiam co napisalyscie, bo tyle tego, ze teraz nie daje rady :-)

ja też chcę
ale ci dobrze

witam sie

mnie dzisiaj bedzie bardzo mało bo bardzo źle sie czuje :( caly czas leze bo brzuch strasznie boli...

buziaczki

biedulko uważaj na siebie
odpoczywaj ile sie da

A moje smerfy w basenie i mamusia od czasu do czasu razem z nimi :D

ja też
ja też chce....

reklama
Risia może przestan mnie atakować (nie pierwszy raz) to nie będę się unosić. Choc nie wiem w którym miejscu sie unioslam, odnosze sie tylko do Twoich niesprawiedliwych słów. To raczej Ty sie unioslas w poprzednim poście.
I zaakceptuj, że ktos może miec inne zdanie niż Ty. To jest forum dyskusyjne zdaje się. Jak ja się z kims nie zgadzam to go nie krytykuję i nie atakuję. Więc może powstrzymaj troche te swoje hormony.

Ryba nie rozśmieszaj mnie :-Djestem spokojna jak nigdy...napisalam swoje zdanie tak samo jak ty i już ... po to jest chyba forum prawda? napisalam co mi się nie podoba i mam takie samo prawo do tego jak Ty... czy nie??Jeżeli moje zdanie Ci się nie podoba to trudno musisz z tym jakoś żyć... ta dyskusja wg mnie jest niepotrzebna i jak dla mnie zakończona.

hej :)

dlaczego jak musze wstac rano to jestem zla jak osa? no bez kija nie podchodz i tylko ten moj malz biedny cierpi przez to... a dzis na ekranie w lux medzie przeczytalam nastepujace info: 'bezsennosc u malych dzieci moze w przyszlosci powodowac klopoty z alkoholem' i oczywiscie amerykanscy naukowcy to wymyslili. ciekawe na jakiej podstawie :-D.

Risia jak tam sie czujesz? lepiej?
Patrysia ale ja zazdroszcze tym Twoim smykom nawet nie wiesz...
Merlin &&& za jazde pociagiem bys nie padla.
Misiaczek a mialas 50g czy 75g glukozy? bo jak 50g i wyniki nie daj Boze zle wyjda to chyba Ci powtorza z 75g a badanie sie powtarza w 32 tc.
Future wpraszam sie na spaghetti :)

zrobilam dzis zakupy dla Oliego, pozniej wkleje linki.

dziewczyny peaceandlove :D

powiem szczerze ze ja nie mam zamiaru pisac planu porodu bo co ma byc to bedzie i plan na nic sie nie przyda. najwazniejsze zeby przyjechac o czasie i by sie dzieckiem zajeto jak nalezy. a reszta mniej wazna...

mam dzis holtera i wygladam jak robocop :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry