reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2012 ;)

Palemko nei martw się kochana !!! nei czytaj dr Google jak pisza dziewczyny!!!!!
ja neutrofile i cosik jeszcze nie pamietam co mam podwyzszone od ponad 5lat i nic mi nie jest :) lekarz powiedzial ze taki moj urok , nie martw sie bo naprawde to nic groznego , same podwyzszone neutrofile nei oznaczaja zadnych nowotworów !!!! eeehhhh ten najgorszy dr

reklama
Ansure trzymam kciuki juz za wizyte:) ja na razie mam na + 2,5 kg

Palemko neutrofile są podwyższone zawsze w ciaży... ja tez je mam podwyższone...oni nie daja norm dla cieżarnych tylko ogolnie...

moje dziecie jest tak schowane, ze lekarka miała dzisiaj problem :)

Gorgusia gratuluje kopniaków moj tez kopie :)

agrrrr przełożyli mi wizytę u gin, miałam mieć w czwartek, dostać skierowanie na usg i dupa, nooooooo... dopiero 20.04 :((( jestem zdegustowa i troszkę zła...
tylko chciałam się pożalić Wam

Witam poswietnie:-Du mnie słonko ,ja dzis po szalenstwie zakupowym ;-)dzieciaki na zajaczka kaski nazbierały a ze dzis w szkole wolne to sie po sklepach poszlajalismy ,jak wielbładki obładowani wrócilismy :-).A ja leze i do wieczora nie wstane nogi mi bo d....y wchodza :szok:ale fajny dzien był :tak:.

Cześć dziewczyny :)
No ja muszę się pochwalić że w końcu przytyłam aż 1 kg :) w czasie tej ciąży idziemy do przodu już nie tracę tylko przybieram :)
Ruchów jeszcze nie czuję
Co do stażu to my mamy w czerwcu 11 lat razem a we wrześniu jak by dobrze poszło to nasza pociecha urodziła by się w trzecią rocznicę ślubu czyli 26.09
Buziaki

co do stażu ti tak za 2 dni mamy 4 rocznicę ślubu :) a znamy się 6 lat :)

macie jakieś fajne przepisy na takie "imprezy"?? muszę jakiś obiadek wymyśleć?

reklama
co do stażu ti tak za 2 dni mamy 4 rocznicę ślubu :) a znamy się 6 lat :)

macie jakieś fajne przepisy na takie "imprezy"?? muszę jakiś obiadek wymyśleć?
My do tej pory co roku chodzilismy na obiad do ulubionej knajpki, w niej tez mielismy wlasnie przyjecie po slubie ;-)
w tym roku to niestety bedize niewykonalne... bo to 550km stad a ja juz "na wylocie" bede ;-)
ale moze wlasnie tak gdzies pojdzcie, zamiast gotowania? ;-)

Do góry