reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Ja moja ubieram w taki przejsciowy kombinezon specjalny na jesien, a jak jedziemy samochodem to dzinsy i kurteczka ( i tak mi sie podoba najbardziej :-), taki duzy mały ludz :-D) Co do pracy to ja chyba nie wracam :-D:-D:-D jeszcze tego nie wiedza ale ja nie chce. Chce cos swojego otworzyc aby z mała moc jak najwiecej czasu spedzac, mam juz kilka pomyslow ktore mi pasuja i narazie zastanawiam sie.

No mi jest tez tak smutno ze juz w ciazy nie bede, chociaz bym chciala ale rozum mowi stop wystarczy.

Ja posiedzę z Hubertem do roczku, a potem już wracam do pracy. No i też nie mogę się doczekać kiedy jeszcze raz to przeżyję, mam nadzieję że co najmniej raz a może nawet jeszcze dwa razy :-) polityka prorodzinna naszego kraju mnie nie interesuje, ponieważ to będą moje dzieci i mój obowiązek a nie jakiegoś polityka.

Ja mała zajmuje sie sama 24 h na dobe moj cały dzien w pracy a wieczorem papierkowa robota .Wekend ma wolne ale w sobote zawsze cos jest do zrobienia teraz a to z psem u weterynarza ,z autem do mechanika na cmetarz groby posprzatac i tyle go w sobote widziałam w niedziele owszem zajmuje sie mała (nastepna coreczka tatusia :-p) ale to kropla w morzu czasami mam strasznego nerwa ze sama wszystko ale z drogiej strony on tez jest zmeczony po tylu godzinach pracy a pracuje po ok 12 h dziennie ,takie zycie cos za cos .Jest nas piatka plus zwierzyniec:-p i trzeba to wszystko utrzymac tym bardziej ze po macierzynskim zostaje w domu i zostanie nam jedna pesja wiec trzeba myslec do przodu.

Nagapalma u mnie identycznie, młoda tak samo je, i tyle samo, jedynie w nocy dłuższe przerwy robi. Na brzuchu za chiny nie chce leżeć, ale mnie to akurat nie męczy, żadne z moich dzieci na brzuchu nie lubiło leżeć, a chłopaki jak dęby:-D
Tygrysek tak nie wyślesz, musisz wpisać mój adres w swojej skrzynce, z linka nie pójdzie:-)

axari - no to jak Twoje chłopaki takie fajne bez brzuszków, to się już nie cykam ... jak nie chce leżeć , to nie ... hehe, tylko mogłaby pospac wiecej, a ona jak zając-10 min i sie budzi, 5 min i tak w koło ... a w łóżeczku w dzien za chiny nie chce spac, tylko bujaczek i raczki mamine ....... ah.... jak to mówi moja tesciowa-wiecznie mała nie będzie :tak: , ale mi po mału baterie wysiadają ....

axari - no to jak Twoje chłopaki takie fajne bez brzuszków, to się już nie cykam ... jak nie chce leżeć , to nie ... hehe, tylko mogłaby pospac wiecej, a ona jak zając-10 min i sie budzi, 5 min i tak w koło ... a w łóżeczku w dzien za chiny nie chce spac, tylko bujaczek i raczki mamine ....... ah.... jak to mówi moja tesciowa-wiecznie mała nie będzie :tak: , ale mi po mału baterie wysiadają ....

Palma moj Szymon był taki do spania i lezenia ja go usypiałam 40 min a on spał 15-20 zrobic nic nie dał w koncu kupiłam takie nosidło co sie zakłada na siebie(wtedy chust jescze nie było) i tak z nim w tym nosidle wiekszosc rzeczy w domu robiłam on tylko na spacerze spał nawet po 3-4 h ile ja wtedy kilometrow robiłam spacerujac:szok: :-D

reklama
polityka prorodzinna naszego kraju mnie nie interesuje, ponieważ to będą moje dzieci i mój obowiązek a nie jakiegoś polityka.

A mnie interesuje jak najbardziej.
I mam ochotę napisać do Tuska co myślę o jego polityce prorodzinnej.
W zeszłym tygodniu zapisywałam młodą do żłobka.
Jesteśmy na 559 !!! miejscu w kolejce do przyjęcia. :angry:
Wiedziałam, że jest ciężko z miejscami i że trzeba długo czekać no ale bez przesady.
Ona pójdzie do szkoły jak przyjdzie nasza kolej na żłobek.
Jest różnica jeśli za państwowy żłobek się płaci 400 zł a za prywatny 900 zł.

Do góry