Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powoli zbliża sie czas kiedy można wykonać USG prenatalne (takie dokładniejsze nie rutynowe) no i zastanawiam sie czy sie wybrać.
Może orientujecie sie jakie wady mozna wykryć? Chodzi mi o takie wady, z krórymi można cos robić- jakoś leczyć. No bo po co wiedziec np., że dziecko bedzie miało Downa? Żeby sie denerwować?Jakie jest wasze zdanie?
Powoli zbliża sie czas kiedy można wykonać USG prenatalne (takie dokładniejsze nie rutynowe) no i zastanawiam sie czy sie wybrać.
Może orientujecie sie jakie wady mozna wykryć? Chodzi mi o takie wady, z krórymi można cos robić- jakoś leczyć. No bo po co wiedziec np., że dziecko bedzie miało Downa? Żeby sie denerwować?
Jakie jest wasze zdanie?

Ja też zamierzam się wybrać na te badanie lekarz mi powiedział że najlepiej zrobić je do 13-14 tygodnia, te badanie wykrywa choroby genetyczne ale jakie...tego juz nie wiemPowoli zbliża sie czas kiedy można wykonać USG prenatalne (takie dokładniejsze nie rutynowe) no i zastanawiam sie czy sie wybrać.
:-)