reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Hej dziewczyny po dłuższej przerwie 🤗
Już Was nie nadrobię, bo mam zaległe 20 stron a jakoś brak czasu, orzewime tylko strony by zobaczyć Wasze zdjęcia testów 😁

Co do Wednesday 1 sezon super, teraz zaczęłam 2 sezon, podobno też mega dobry.
A " Moje życie z Walterami " też uwielbiam ❤️ tak samo jak " Tego lata stałam się piękna " ( na prime video ).

Cześć dziewczyny, wróciłam z urlopu i nie ogarniam życia 😅

Ja Wam powiem, że w tamtym cyklu strzeliłam focha na testy.. na pinku w 10dpo wyszła mi II kreska i koniec, tyle w temacie 😅 nawet Wam tego nie pisałam.. (wysyłam Wam teraz bo już żal mi przeszedł)

Dlatego w tym cyklu pierwszy test w dniu miesiączki i będę kupowałam elektrony z Amazona i żaden test nie będzie mnie w c*ja robił 😎

Test wysyłam w załączniku
Też miałam taka kreskę na tym pinku w lipcu i zrobiła lekką nadzieję...
Na dole zdj jak to było u mnie.

Załączniki

• IMG20250723081556.jpg
    IMG20250723081556.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 68
Hej dziewczyny po dłuższej przerwie 🤗
Już Was nie nadrobię, bo mam zaległe 20 stron a jakoś brak czasu, orzewime tylko strony by zobaczyć Wasze zdjęcia testów 😁

Co do Wednesday 1 sezon super, teraz zaczęłam 2 sezon, podobno też mega dobry.
A " Moje życie z Walterami " też uwielbiam ❤️ tak samo jak " Tego lata stałam się piękna " ( na prime video ).
Ooo też oglądam Tego lata stałam się piękna , czekam na ostanie 2 odcinki ❤️ czytałam też książki i jestem bardzo ciekawa jak zakończy się serial 😄

Dzień Dobry dziewczyny i udanej soboty ☺️ przez tą grype mam jakieś dziwne spanie,wstałam dziś dopiero o 11 co u mnie się nie zdarza 😱 ale na szczęście dziś już czuję się dużo lepiej.

@RóżowaAura @dzika_wiśnia1995 a jak u Was sytuacja,powtarzałyście jeszcze testy ?😃
Pewnie masz tą samą grypę co ja miałam,tydzień temu w niedzielę cały dzień spałam i nie dałam rady z łóżka nawet wstać 🤭 ale na szczęście długo nie trzymała kilka dni i się skończyła,mam nadzieję że i Tobie już przechodzi 🫂

reklama
Pewnie masz tą samą grypę co ja miałam,tydzień temu w niedzielę cały dzień spałam i nie dałam rady z łóżka nawet wstać 🤭 ale na szczęście długo nie trzymała kilka dni i się skończyła,mam nadzieję że i Tobie już przechodzi 🫂
U mnie czwartek, piątek i dziś już powoli ustępuje ☺️ chociaż mogłam w domu posprzątać bo narzeczony w delegacji a w domu jakby tajfun przeszedł 😅

Do góry