Witam wszystkie
Lalki, mialam skopiowana wyprawke z sierpniowek, wkleilam w nasz wyprawkowy zeby latwiej bylo znalezc
Tren, ja juz dawno bym utlukla albo w szafie zamknela.... serio.
Engacka, trzymaj sie! Niestety w Polsce tez mozna trafic na takie elementy.... Ja od poczatku ciazy mowie mojej gin ze mam dyzplazje stawow biodrowych i kregoslup w kiepskim stanie to stwierdzila ze to w niczym nie przeskadza.... Przeciez chodze. A ze ledwie to juz moj problem. Bo przeciez nikt mi nic na to nie poradzi, takie uroki ciazy i tyle. Brzuch tez mam caly czas twardy i skurcze, nawet dobrze szyjki ostatnio nie sprawdzila....
Poloznej nie oplacam. Nawet nie wiem gdzie rodze i nie bardzo mnie stac na taki biznes. Jak na moje to jest ich obowiazek zapewnic nam opieke i poczucie bezpieczenstwa. Jak cos bedzie nie tak, bede miala swiadka i skarga poleci. Albo nawet i pozew. Patyczkowac sie nie bede.
Jutro ruszamy do moich rodzicow po lozeczko i ciuszki dla malego

i przy okazji kupie reszte brakujacych rzeczy, jakos wole male znane mi sklepiki niz bieganie po Gdansku.... Jas dwa dni jakis ospaly byl ze ledwie go czulam, a dzis tak daje popalic ze ledwie sie ruszam. Paskudnik jeden. A do tego jeszcze skurcze co jakis czas i brzuch twardy jak tylko sie za cos biore.... Wiec mam bajzel w domu.
A tesciow przezylam, zachowywali sie jakbym wcale w ciazy nie byla, nawet nikt nie zapytal jak sie czuje ani co z Jasiem. Kompletnie nic. I w sumie dobrze.