reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Rodziłam naturalnie bardzo szybko choc 2h były skurcze tylko krzyżowe jakby mi kręgosłup miało wyrwać. Jak przyjechałam na IP ściągnęli pessar rozwarcie tylko 2cm, z racji braku wód odrazu na porodówkę, skurcze były siarczyste cos a la mega biegunka, rozwarcie odrazu 6cm, po paru minutach 8cm. Chcieli dać oxy żeby wydłużyć skurcze bo były mocne ale krótkie cos ok minuty. Nie zdążyli podłączyć bo zaczęło sie parcie - ze 3 razy sie zaparlam i Malutka wyszła. Dostała 8 pkt, troszkę ja wspomagaja ma 2020kg i 47cm.

Anula gratulacje ogromne:):):) Witam na świecie Alicję:) Zrobiła mamie sierpniową niespodziankę. Przesyłam Wam moc uścisków i życzenia zdrówka dla Was obu. Żeby malutka szybciutko przybrała na wadze i żebyście mogły uciekać do domku. Anula dzielnie zapoczątkowałaś rozpakowywanie. Zazdroszczę szybkiego porodu. Czekamy na zdjęcia malutkiej i daj znać jak się czujesz po porodzie.

Gratuluję Anula, szybka akcja ale najważniejsze, że z malutką wszystko dobrze, teraz mamy takie szpitale, że z wcześniakami sobie radzą bez problemu. Zdrówka dla was, teraz to możesz się cieszyć że już jesteś po :)

reklama
Anula, serdeczne gratulacje :) Witamy Alicję :)

Ale mnie przestraszylas teraz, bo miałyśmy obie ten sam termin. Dobrze ze mam już wszystko gotowe.

Poród tez ekspresowy jak czytam, wynagrodzil Ci całe te niedogodności związane z cukrzyca :)

Jeszcze raz gratuluję córeczki!

Do góry