oluchapoducha
Fanka BB :)
Kasiaczek moja tak samo siedzi kawę zamawia, a małego boi się wziasc bo chciałam coś wyjść załatwić to nie stety ale nie. Już właśnie pojechała do siebie na wieś.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo z tym kryzysem to tylko kwestia pojęcia właśnie. Ja go nie cierpię, bo brzmi to tak jakby z laktacja coś było nie także, a wszystko jest okCoz, ja to pojecie (kryzysu laktacyjnego) zaczerpnelam od Magdy Karpieni.
I wlasnie.przeczytalam artykul, w ktorym kwestionowane jest istnienie skokow rozwojowych...widac jest kilka teorii.
Jasne że przetrwacie!
Ja mam patent taki że układam wszystko co potrzebuje na taboretach w obrębie łóżka.
No i kawa w termosie by była zawsze ciepła.
Może coś podobnego spróbuj![]()
Pamietam, ze pisalas o przeprowadzce? Juz dzialacie w tym kierunku?
Dla mojej starej to 3 no ale jednak niemowle to niemowle rozbraja..Goj tak sobie myślę że to już 7me wnuczatko dla moich rodziców i już takiego oh i ah nie ma jak przy pierwszym to było.... trochę to przykre jest... :/ ps. Super fota z wanny![]()
Ja nie mam kiedyBo z tym kryzysem to tylko kwestia pojęcia właśnie. Ja go nie cierpię, bo brzmi to tak jakby z laktacja coś było nie także, a wszystko jest ok
W ramach rekompensaty za wczoraj - pofarbowałam włosy!![]()
To się zamienimy. Ja na wieś a Ty do miastaMiałam zamiar działać tylko z młodym na ręce ciężko. Znaczy mój szuka czegoś tam a ja mam się zająć tym żeby dom wystawić. Także jak tylko wyzdrowieją to ogarniam przychodzi pan na foteczki i wystawiam

Ja dałam młodego Przemkowi z hasłem "powodzenia" [emoji14]Ja nie mam kiedy
To się zamienimy. Ja na wieś a Ty do miasta![]()