GoJ
Fanka BB :)
No nie mam wyjścia chłopa pogoniłam a i tak by nie było z niego pożytku przynajmniej w takich kwestiach...Ty to jesteś twarda babka
Ze wszystkim sobie dajesz radę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nie mam wyjścia chłopa pogoniłam a i tak by nie było z niego pożytku przynajmniej w takich kwestiach...Ty to jesteś twarda babka
Ze wszystkim sobie dajesz radę![]()
Kurde matka!!! Własna!!!!???? Współczuję, moja jest na stekniecie pstryk i w drzwiach stoi naprawdę myślę że przez to będziesz lepsza matka....
Pamietam, ze pisalas o przeprowadzce? Juz dzialacie w tym kierunku?Ania jakbyś musiała to byś dała radę. Jak tak dalej pójdzie to w niedługim czasie będę mieszkać gdzieś w Twoich stronach. Mam dość bycia sama ze wszytskim. Ile można. Rok dwa ale nie 10 ... dziś położna dobrze powiedziała. Tylko my matki tak potrafimy dać radę.
Dziewczyny młodemu zaczela się robić ciemieniucha. Werka nie miała - czym to traktować?
Kasiaczek moja mama była u mnie tydzień, w niczym mi nie pomogła, jeszcze ja mąż woził i odbierał z zajęć.... ja mówię kurde jak będę prowadzić córkę do przedszkola z rana z tym małym, a ona do mnie no kochana musisz sobie radzić..... więc super, zostajemy sami z mężem od dziś. Starania moja córka też była taka wymagająca, placzliwa, kolki miała straszne, wszystko trwało do 4 miesiąca.... byłam wykończona jak Ty teraz. To minie mu w końcu. Głowa do góry.
Oficjalnie. Nez dziur w mózgu. Bez falstartu.
Skończyłem 1 msc
Dziś 27.09.2018
A tu się wkłada cycka:
Zobacz załącznik 902074
Jasne że przetrwacie!Hej.
Noc łaskawsza, spałam nawet. Miłosz kończy miesiąc, w nocy mnie olsnilo, że przecież jesteśmy w skoku rozwojowym, więc darcie papy jest uzasadnione. No to nic. Wiadro kawy i przetrwamy
Będzie lepiej. Musi.Zobacz załącznik 902093Zobacz załącznik 902094

Zajebiste uczucie wejść w spodnie z przed ciąży