reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

My spędzamy od czwartku miło dni przyjechała moja siostra dostałam fajne nowe rzeczy dla dziecka ubranka, pieluszka tetrowe, pampers, chusteczki i zabawkę także uwielbiam szykować wyprawkę dla dziecka.... Dziś mąż złoży łóżeczko bo nie mam gdzie gromadzić więc narazie wszystko zapakować nowe będę wrzucać do niego, nie doczekam się prania i układanie według rozmiaru...... Mąż zabrał Syna na rower, córki w górach na wycieczce a ja mam spokój i ciszę i nawet w mieszkaniu czysto....

reklama
Hej dziewczyny ja dzisiaj byłam na wizycie prywatnej usg , chciałam powiedzieć że nasza Natalia rozwija się prawidłowo waży około 850g dzisiaj skończyła. 26 tygodni . Wymiary w normie . Za 4 tygodnie będę miała szczegółowe badanie takie przed ostatnie i jeszcze trochę i rodzimy dziewczyny od jutra zaczynam 27 tydzień . Jeszcze tylko 13 [emoji307] [emoji307] [emoji307]
A tutaj moja kruszynka
IMG_20180602_1_7.jpg

Załączniki

• IMG_20180602_1_7.jpg
    IMG_20180602_1_7.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 541
Hej dziewczyny ja dzisiaj byłam na wizycie prywatnej usg , chciałam powiedzieć że nasza Natalia rozwija się prawidłowo waży około 850g dzisiaj skończyła. 26 tygodni . Wymiary w normie . Za 4 tygodnie będę miała szczegółowe badanie takie przed ostatnie i jeszcze trochę i rodzimy dziewczyny od jutra zaczynam 27 tydzień . Jeszcze tylko 13 [emoji307] [emoji307] [emoji307]
A tutaj moja kruszynka Zobacz załącznik 863125

Ale słodka.. 850 to już cos:)
Ja też od jutra 27tydz.
Mam wyniki glukozy.. jupi 82/143/105 Ale się cieszę.. I nie byłam do końca na czczo.. niestety hemoglobina poszła nieznacznie w dół.. więc chyba muszę więcej tego żelaza.
W sumie dopiero 3 tyg biorę.
Wiecie że strasznie się bałam tej glukozy.. już za mną...

Mi glukozy nie badają w Holandii. Nie miałam ryzyķa cukrzycy w rodzinie cukier mam mierzony z palca przed posiłkiem i po posiłku i zawsze było w normie więc nie mają podstaw badania. Tutaj jest całkowicie inaczej .... ale jest w porządku kobiety znajomi i rodzina rodzą w Holandii i wszystko jest okej więc nie wypowiadam się w sumie na naszym forum na temat badań bo jestem całkowicie odrębna.

A mnie po ostatniej wizycie u lekarza jakoś się teraz nie spieszy, tak jak wam przeszkadza mi to grzebanie i siadanie na fotel do tego ostatnio właśnie się wkurzylam, wiadomo pójdę na kolejną wizytę ale odkąd czuje ruchy jestem spokojniejsza jeszcze 4wizyty i poród oby wszystko było ok

reklama
A mnie po ostatniej wizycie u lekarza jakoś się teraz nie spieszy, tak jak wam przeszkadza mi to grzebanie i siadanie na fotel do tego ostatnio właśnie się wkurzylam, wiadomo pójdę na kolejną wizytę ale odkąd czuje ruchy jestem spokojniejsza jeszcze 4wizyty i poród oby wszystko było ok
Ja nie miałam siadania na fotelu ani razu . Fajnie coraz bliżej porodu też się już nie mogę doczekać [emoji307] [emoji4]

Do góry