reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
My właśnie wróciliśmy do domu. Pojechaliśmy do innej galerii z nadzieją, że będzie więcej ciuszków na wyprzedażach ale tez lipca choć z pustymi rękoma nie wróciłam :)
Nie mogliśmy się zdecydować na co iść do kina to każde z nas poszło osobno, a potem razem obejrzeliśmy dogrywkę meczu i karne i w sumie dzień udany :)

A to wspomniane łupy

IMG_3026.JPG

Załączniki

• IMG_3026.JPG
    IMG_3026.JPG
    390,9 KB · Wyświetleń: 366
A ja się obudziłam z godzinę temu i spać nie mogę ,;))).
Ja oglądałam mecz do dogrywki i usnęłam. Kibicuje Chorwacji i bardzo się cieszę ich wygraną:)

Jestem tak głodna od godziny 3... Tak jak wczoraj. Nie podjadam w nocy , bo nie chce. W ogóle przez ten tydzień zrobiłam się bardziej głodna... Ale pilnuje się.

Hejka nie śpię obudzilo mnie stuknięcie do okna i nie wiem czy jakiś ptak czy ktoś sobie od strony ulicy żarty robi i czymś rzucił? Bo raczej na wysokim parterze mieszkamy i ręką nie idzie z ziemi okien dotknąć wrrr a tam mi się dobrze spało.....

Bardzo ładne ubranka chyba większe??
Pokój miętowy też piękny ale efekt lał będzie z meblami więc się pochwal...

Ja na szczęście meczu nie oglądam i mój mąż też nie więc luzik.....

Wczoraj miałam kiepski dzień może dziś będzie lepiej?

W nocy padało więc spałam jak kamień. Obudziłam się taz gdy śniło mi się że sikam do doniczki na parapecie otwartego okna ;) poszłam do wc i łóżko znów. I chyba się wyspałam bo wstałam obudzona i chyba wyspana... jakkolwiek maślanie to brzmi...

Cześć dziewczyny.
U mnie nocka taka sobie. Wstawałam kilka razy do młodego, ale było ok, w sensie temp nie rosła. Spocil się bardzo już godzinę po zaśnięciu więc uznałam to za dobry znak.
Ja niestety jadłam wczoraj późno kolacje.. i to jagodzianki t. Więc będę dziś odpokutowuwac za ten grzech.. miłej niedzieli..

Heeej
Podczytuje ale slabo to wychodzi bo co zaczne to ptem nie wiem gdzie jestem duzo naskrobalyscie :-D :*
My urlopujemy po gorach lazimy i tak jak wroce wieczorem cos poczytam i zasypiam i sil juz nie ma

Dzis mala mnie obudzila takimi kopniakami UWIELBIAM TO ♡♡♡♡♡♡
:D
Macie sliczne brzuszki i ubraka cuda jeszcze miesiac dwa i bedziemy miec przy sobie swoje malenstwa:-)

Trzymam kciuki za nasze hormonki ;-) ja tez jestem conajmniej kilka razy dziennie niezrozumiala i ciezka dla otoczenia :-* :** pozdrawiam cieplutko

reklama
Do góry