reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
To mamy prenatalne w tym samym dniu oi też mam mieć krew pobrana tego samego 🙃 chociaż wtedy już w sumie będę mieć wyniki sanco
Na samą myśl o takim wielkim szpitalu już mam przerażenie w oczach na tę badania, jak tam złapie jakaś grypę to ich wszystkich obrzygam dla przykładu, a to potrafię robić na zawołanie. Przynajmniej na dzień dzisiejszy. Wystarczy jeden zapach który mi nie nie podejdzie. Ze starszą córkę nie miałam takich badań wogole. Całą ciążę prowadziła prywatnie pani doktor, zero skierowań, badań dodatkowych. Nic. Dlatego teraz jestem w szoku ile tego jest do wykonania.

@annos gratuluję pięknej wizyty:)
Tych lekarzy atakuj i mow ze jestes w ciazy. A moze jakas teleporada bedzie najszybciej?
A jakie zastrzyki masz brac, heparyne?
Dziękuję bardzo,muszę właśnie atakować. Ta moja dzisiaj też zły humor miała nie dawała mi do słowa dojść tylko ona musiała mówić..🤨.to są jakies przeciw zakrzepowe czy coś takiego.. dużo czynników zagrażających wiek 37 nadciśnienie tarczyca BMI wyższe..a mam brać takie..

Załączniki

• 17714220712644312307821099262716.jpg
    17714220712644312307821099262716.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 18
Dziękuję bardzo,muszę właśnie atakować. Ta moja dzisiaj też zły humor miała nie dawała mi do słowa dojść tylko ona musiała mówić..🤨.to są jakies przeciw zakrzepowe czy coś takiego.. dużo czynników zagrażających wiek 37 nadciśnienie tarczyca BMI wyższe..a mam brać takie..
No to ja takich zastrzyków mam za sobą ponad 300.
Te sa z Polski duży plus ale duży minus za tępe igły. Można sie przyzwyczaić ale moze tez często boleć i siniaki duże im dalej w las. Duzo osob zmienia na francuskie Clexane bo mają ostre igły lepiej się wbijać. I te i te refundowane w ciąży także bez problemu. Przyzwyczaisz się do tych igiełek, najważniejszy cel:)

Właśnie ja też przed mam mieć..Będzie super ❤️
Zabieram męża na badania, bo chciał sam już sam zobaczyć też kruszonę na usg i wolałbym też, żeby był obok, jakby były złe wiadomości….

Ale trzymam się tego, że w zeszłym piątek było wszystko git i że był to już 11 tydz, za chwilę 12…

Zmiotły mnie psychicznie wiadomości od naszych dziewczyn wrzesniowych i przepłakałam dwa dni :( mam nadzieję, że z każdym dniem Wasz ból będzie mniejszy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry