reklama

Wrzesniowe mamy 2026

Dziękuję bardzo,muszę właśnie atakować. Ta moja dzisiaj też zły humor miała nie dawała mi do słowa dojść tylko ona musiała mówić..🤨.to są jakies przeciw zakrzepowe czy coś takiego.. dużo czynników zagrażających wiek 37 nadciśnienie tarczyca BMI wyższe..a mam brać takie..
Te miałam przy wcześniejszej ciąży. Teraz miałam clexane. Ponoć clexane ma cieńsze i bardziej ostre igły. Ale czy tak jest to nie wiem. Tamtym razem nie robiłam sobie sama zastrzyków, dopiero przy tej ciąży się odważyłam. Teraz udało mi się zrobić 31 zastrzyków i nie miałam siniaków, po neoparin robiły mi się siniaki - ale może to akurat tylko taki przypadek.

reklama
Te miałam przy wcześniejszej ciąży. Teraz miałam clexane. Ponoć clexane ma cieńsze i bardziej ostre igły. Ale czy tak jest to nie wiem. Tamtym razem nie robiłam sobie sama zastrzyków, dopiero przy tej ciąży się odważyłam. Teraz udało mi się zrobić 31 zastrzyków i nie miałam siniaków, po neoparin robiły mi się siniaki - ale może to akurat tylko taki przypadek.
Ja biorę clexane już grubo ponad miesiąc. Igły nie są tępe ale czasem też i siniak zostanie. Nie ma reguły... ale brać trzeba.

Czy wy dziewczyny chcecie mieć dział zamknięty? Jesli tak, poproszę, żeby któraś Was do mnie napisała. Zdjęcie, żeby post wam nie zniknął ;)
test_ciaza.jpg

Ja zmieniałam neoparin na clexane bo juz nie dawałam rady, takze to prawda co do igieł.

A nie możecie zmieniać igieł w tych zastrzykach? Ja brałam przez kilka tygodni po wypadku zastrzyki w brzuch, ale nie pamiętam już jakie i kupiłam inne igły niż orginalne bo sama mi aptekarka to podpowiedziała. Z tym, że tan się dało wymieniać igły. Może te wasze tez mają taką możliwość?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry