• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrzesniowe mamy 2026

Dziękuję bardzo,muszę właśnie atakować. Ta moja dzisiaj też zły humor miała nie dawała mi do słowa dojść tylko ona musiała mówić..🤨.to są jakies przeciw zakrzepowe czy coś takiego.. dużo czynników zagrażających wiek 37 nadciśnienie tarczyca BMI wyższe..a mam brać takie..
Te miałam przy wcześniejszej ciąży. Teraz miałam clexane. Ponoć clexane ma cieńsze i bardziej ostre igły. Ale czy tak jest to nie wiem. Tamtym razem nie robiłam sobie sama zastrzyków, dopiero przy tej ciąży się odważyłam. Teraz udało mi się zrobić 31 zastrzyków i nie miałam siniaków, po neoparin robiły mi się siniaki - ale może to akurat tylko taki przypadek.

reklama
Te miałam przy wcześniejszej ciąży. Teraz miałam clexane. Ponoć clexane ma cieńsze i bardziej ostre igły. Ale czy tak jest to nie wiem. Tamtym razem nie robiłam sobie sama zastrzyków, dopiero przy tej ciąży się odważyłam. Teraz udało mi się zrobić 31 zastrzyków i nie miałam siniaków, po neoparin robiły mi się siniaki - ale może to akurat tylko taki przypadek.
Ja biorę clexane już grubo ponad miesiąc. Igły nie są tępe ale czasem też i siniak zostanie. Nie ma reguły... ale brać trzeba.

Czy wy dziewczyny chcecie mieć dział zamknięty? Jesli tak, poproszę, żeby któraś Was do mnie napisała. Zdjęcie, żeby post wam nie zniknął ;)
test_ciaza.jpg

Ja zmieniałam neoparin na clexane bo juz nie dawałam rady, takze to prawda co do igieł.

A nie możecie zmieniać igieł w tych zastrzykach? Ja brałam przez kilka tygodni po wypadku zastrzyki w brzuch, ale nie pamiętam już jakie i kupiłam inne igły niż orginalne bo sama mi aptekarka to podpowiedziała. Z tym, że tan się dało wymieniać igły. Może te wasze tez mają taką możliwość?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry