reklama

Wrzesniowe mamy 2026

Dziewczyny a wy dostałyście te zastrzyki tak po prostu czy mieliście robione jakieś badania na krzepliwość krwi bo teraz koleżanka mi napisała że ona nie może brać bo miała złe wyniki na krzepliwość krwi i ma jakieś tabletki a mi się wydaje że ja nie miałam żadnych takich badań..🤔

reklama
Dziewczyny a wy dostałyście te zastrzyki tak po prostu czy mieliście robione jakieś badania na krzepliwość krwi bo teraz koleżanka mi napisała że ona nie może brać bo miała złe wyniki na krzepliwość krwi i ma jakieś tabletki a mi się wydaje że ja nie miałam żadnych takich badań..🤔
Ja miałam robione badania genetyczne konsultowane z hematologiem i mimo że nic złego nie wyszło, to i tak - na wszelki wypadek lekarz zaleciła mi zastrzyki. 🤷‍♀️

Ja robiłam badania genetyczne i my wyszły dwie mutacje genów.

Cześć, czy mogę do Was dołączyć? Jestem w sierpniowych, ale mam termin 30.08, a syna urodziłam 9 dni po terminie. Gdyby jednak wypadł wrzesień wolałabym być w odpowiedniej grupie żeby mi się nie myliło 😅

Synka też urodziłam 27go byłam ostatnia i trochę mnie to stresowało i męczyło pomyślałam, że tu będzie mi raźniej. Wszystkie badania mam jako ostatnia na sierpniowych 😇

Cześć, czy mogę do Was dołączyć? Jestem w sierpniowych, ale mam termin 30.08, a syna urodziłam 9 dni po terminie. Gdyby jednak wypadł wrzesień wolałabym być w odpowiedniej grupie żeby mi się nie myliło 😅

Synka też urodziłam 27go byłam ostatnia i trochę mnie to stresowało i męczyło pomyślałam, że tu będzie mi raźniej. Wszystkie badania mam jako ostatnia na sierp.niowych 😇

Hej🤗 faktycznie termin mocno graniczny 😄 jak się masz, jak wizyty na horyzoncie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry