reklama

Wrzesniowe mamy 2026

Jak tam mamuśki?!u mnie wczoraj była wizyta teściów, widzimy się średnio raz na pół roku więc da się przeżyć a dziś mam ,,kaca" za dużo ludzi i hałasu jak na jeden dzień... P.s zjadłam wczoraj dwie miski pieczonej marchewki, czy to już jest zachcianka czy jeszcze normalny objaw? Dodaj, że od rana mi się ta marchewka śni i mam na nią ochotę.
My też wczoraj na rodzinnej imprezce u mojej strony. A dziś jedziemy poznać maluszka przyjaciół :) będziemy mieli dzieciaki z tego samego rocznika, więc się b cieszymy

reklama
a tylko raz w poniedziałek? Takie epizody z reguły nie są groźne, ale skontrolować oczywiście jak najbardziej. A jak wycieczka? Udana?
Tylko w poniedziałek jakoś przez chwilkę to widziałam i przeszło… mam nadzieję że wszystko ok.. wycieczka udana, wyspa przepiękna 🥰 troszke tylko trzeba było się nachodzić ale to nic

Jak ja zazdroszczę Wam tych wyjazdów. Ah, ja powoli kończę urlop i jak spojrzę przez okno to mi słabo (przedwczoraj przestał padać śnieg, od wczoraj pada deszcz) ja nie pamiętam takiego roku żeby nie było słońca a codziennie coś padało. Więc zazdroszczę Wam widoku niebieskiego nieba;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry