• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wrzesniowe mamy 2026

Jak tam mamuśki?!u mnie wczoraj była wizyta teściów, widzimy się średnio raz na pół roku więc da się przeżyć a dziś mam ,,kaca" za dużo ludzi i hałasu jak na jeden dzień... P.s zjadłam wczoraj dwie miski pieczonej marchewki, czy to już jest zachcianka czy jeszcze normalny objaw? Dodaj, że od rana mi się ta marchewka śni i mam na nią ochotę.
My też wczoraj na rodzinnej imprezce u mojej strony. A dziś jedziemy poznać maluszka przyjaciół :) będziemy mieli dzieciaki z tego samego rocznika, więc się b cieszymy

reklama
a tylko raz w poniedziałek? Takie epizody z reguły nie są groźne, ale skontrolować oczywiście jak najbardziej. A jak wycieczka? Udana?
Tylko w poniedziałek jakoś przez chwilkę to widziałam i przeszło… mam nadzieję że wszystko ok.. wycieczka udana, wyspa przepiękna 🥰 troszke tylko trzeba było się nachodzić ale to nic

Jak ja zazdroszczę Wam tych wyjazdów. Ah, ja powoli kończę urlop i jak spojrzę przez okno to mi słabo (przedwczoraj przestał padać śnieg, od wczoraj pada deszcz) ja nie pamiętam takiego roku żeby nie było słońca a codziennie coś padało. Więc zazdroszczę Wam widoku niebieskiego nieba;)

Ja już wylatuje i kolejne wyjazdy za minimum dwa lata bo będziemy budować dom 🥹 powiem Wam że każdy chce zostać a ja chce już wrócić i iść do lekarza zosbaczyc czy wszystko jest oki🥹🥹🥹

Jak tam dziewczyny po weekendzie? Ja miałam dość intensywny jak na warunki ciążowe i dzisiaj trochę drzemie w ciągu dnia, hihihi. Przegapiłam jeden call w pracy. Chciałabym niedługo powiedzieć już w pracy o ciąży. Czas najwyższy

reklama
Jak tam dziewczyny po weekendzie? Ja miałam dość intensywny jak na warunki ciążowe i dzisiaj trochę drzemie w ciągu dnia, hihihi. Przegapiłam jeden call w pracy. Chciałabym niedługo powiedzieć już w pracy o ciąży. Czas najwyższy
Tez dziś drzemałam 😅 ale u nas w domu wszyscy chorzy katar ból gardła też mnie rozłożyło a jutro muszę zrobić jeszcze krew papa,i TSH ciekawe czy nie zakłóci wyników,ale chyba nie powinno takie zwykłe przeziębienie.. odnośnie przeziębienia bierzecie coś na katar? Nie wiem kompletnie Co brać jedni mówią że mogę brać dziecięce krople nasivin baby w aptece mówi że w żadnym wypadku..i bądź tu mądry..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry