reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Dziewczyny , co robimy z wątkiem prywatnym ? Dobrze by było zamknąć watek za jakiś tydzień-dwa, czy jest tu któraś chętna żeby go poprowadzić / może któraś wie że będzie miała chwilę czasu bo np zacznie wcześniej zwolnienie ?

Jezu dziewczyny, tak mi przykro… do jutra jestem na Maderze ale jakoś nie mogłam przestać myśleć o grupie i powiem szczerze zalałam się łzami jak przeczytałam o tylu stratach :( ja w poniedziałek jak tylko przylecieliśmy miałam jakiś brązowy śluz jak na początku ciąży w 4 tyg, i teraz jestem poważnie przerażona. Szukam lekarza który zrobi mi USG w poniedziałek po pappie bo nie wytrzymam do środy 😪

Dziewczyny , co robimy z wątkiem prywatnym ? Dobrze by było zamknąć watek za jakiś tydzień-dwa, czy jest tu któraś chętna żeby go poprowadzić / może któraś wie że będzie miała chwilę czasu bo np zacznie wcześniej zwolnienie ?
Według mnie to jeszcze za szybko, wciąż dołączają do nas nowe dziewczyny. Potencjalnie koło 4-5msc, gdy poczuja się lepiej mogą szukać grup ,,wsparcia" i miejsca przygotowania sie do macierzyństwa więc myślę że trzeba im dać czas. Ale oczywscie to decyzja grupy.

Według mnie to jeszcze za szybko, wciąż dołączają do nas nowe dziewczyny. Potencjalnie koło 4-5msc, gdy poczuja się lepiej mogą szukać grup ,,wsparcia" i miejsca przygotowania sie do macierzyństwa więc myślę że trzeba im dać czas. Ale oczywscie to decyzja grupy.
Na poprzednich wątkach w tym momencie był prywatny, dziewczyny dzieliły się prywatnymi informacjami, wynikami czy zdjęciami nie chciały żeby każdy miał do tego dostęp i ja jestem za.

A ten wątek zawsze zostanie mogą tu dołączać osoby i kontynuować rozmowy, a my możemy na dalszym etapie podejmować decyzję czy je przyjąć również na prywatny.

Jak tam mamuśki?!u mnie wczoraj była wizyta teściów, widzimy się średnio raz na pół roku więc da się przeżyć a dziś mam ,,kaca" za dużo ludzi i hałasu jak na jeden dzień... P.s zjadłam wczoraj dwie miski pieczonej marchewki, czy to już jest zachcianka czy jeszcze normalny objaw? Dodaj, że od rana mi się ta marchewka śni i mam na nią ochotę.

Jezu dziewczyny, tak mi przykro… do jutra jestem na Maderze ale jakoś nie mogłam przestać myśleć o grupie i powiem szczerze zalałam się łzami jak przeczytałam o tylu stratach :( ja w poniedziałek jak tylko przylecieliśmy miałam jakiś brązowy śluz jak na początku ciąży w 4 tyg, i teraz jestem poważnie przerażona. Szukam lekarza który zrobi mi USG w poniedziałek po pappie bo nie wytrzymam do środy 😪

a tylko raz w poniedziałek? Takie epizody z reguły nie są groźne, ale skontrolować oczywiście jak najbardziej. A jak wycieczka? Udana?

reklama
Ja bym zamknęła, mogę się wstępnie się zgłosić na moderację, ale druga osoba jak bardziej konieczna. Ja zwolenie planuje dopiero jakoś w lipcu-sierpniu, ale pracuję z domu, więc też inaczej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry