reklama

Wrzesniowe mamy 2026

No właśnie tego bałam się w macierzyństwie, że urodzi mi się taka 100% księżniczka, a ja nie znam obsługi księżniczek, bo sama jestem chłopczyca:p i sukieneczki, laleczki to nie mój świat. Ale może taka księżniczka ma odkryć we mnie księżniczkę :) mąż przerażony dwoma babami w domu. I obsługa humorków :p ale jestem pewna, że będzie to typowy tatuś dziewczynki i się rozkocha.
Ja właśnie chciałabym teraz księżniczkę,chociaż też taka nie jestem😆, moja córka nigdy lalki nie chciała,nigdy sukienek nie ubierała..całe życie tylko robaki i malowanie..teraz ma 18 lat kilka robaków, węże i uczy się w plastyku.. napewno będzie córeczką tatusia😘

reklama
Ja właśnie chciałabym teraz księżniczkę,chociaż też taka nie jestem😆, moja córka nigdy lalki nie chciała,nigdy sukienek nie ubierała..całe życie tylko robaki i malowanie..teraz ma 18 lat kilka robaków, węże i uczy się w plastyku.. napewno będzie córeczką tatusia😘
Kurde, to też fascynujące, jak już u małych dzieci rozwija się ta osobowość i zainteresowania… wow.

Kurde, to też fascynujące, jak już u małych dzieci rozwija się ta osobowość i zainteresowania… wow.
Tak fajnie patrzeć na takie zainteresowania ,za to syn 15 lat to szklarnia,swój ogród, fotografia i oczywiście od siostry pasja to robaki,razem na giełdy terarystyczne jeżdżą 😅 a w jakim wieku masz córcie? Napewno nie taka rozbieżnośc będzie jak u mnie😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry