Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Który tydzień? Nie ma teraz na pierwszej stronie dat a sama nie pamiętamByłam na wizycie serduszkiemmelduję bąbla 1,52 cm z serduszkiem
![]()
7 tydzień 5 dni. Tak, wszystko gites. Szyjka długa, jajniki ładne itp. Dostałam książeczkę ciąży i zlecenia na badaniaKtóry tydzień? Nie ma teraz na pierwszej stronie dat a sama nie pamiętamale wydaje mi się że to wynik naprawdę dobry.
No to pięknie! A jak się czujesz?7 tydzień 5 dni. Tak, wszystko gites. Szyjka długa, jajniki ładne itp. Dostałam książeczkę ciąży i zlecenia na badania
Czasem tak, czasem nie. Najgorsze są wymioty na sucho. Dramat. Ale mnie najbardziej wkurza takie ogólne zmęczenie, jakby mi prąd zabrali. Wszytskie kończyny stają się ciężkie, oczy same się zamykają. A jak próbuję się zdrzemnąć to nie mogę zasnąć więc tak kręcę się w kółko z nikłymi efektami.A czy Was też przy tych mdłościach tak boli żołądek? Dzisiaj to jest jakieś apogeum, normalnie walka o życie![]()
Teraz 5+2A nie byłaś po prostu za wcześnie? Który masz dziś tc i czy robiłaś betę? Ja jestem 6+0, ale owulację miałam później, więc automatycznie wszystko się przesunie
Angiee chyba kojarzę Cię ze staraczek witaj tutaj. Ja mam tylko mdłości nigdy nie zwymiotowałamSorki, że tak męczę, ale dla mnie naprawdę to wszystko jest nowe, mimo że to nie jest moja pierwsza ciążaCzy po wymiotach mdłości na chwilę ustępują? Bo właśnie zaliczyłam swoje pierwsze
I się zastanawiam czy to na pewno kwestia ciąży czy może grypa żołądkowa, bo 2 dni temu tak synka męczyło. Ja co prawda mam mdłości od tygodnia, ale dziś pierwszy raz wymiotowałam i czuję się naprawdę tragicznie