reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
A czy Was też przy tych mdłościach tak boli żołądek? Dzisiaj to jest jakieś apogeum, normalnie walka o życie 😵‍💫
Czasem tak, czasem nie. Najgorsze są wymioty na sucho. Dramat. Ale mnie najbardziej wkurza takie ogólne zmęczenie, jakby mi prąd zabrali. Wszytskie kończyny stają się ciężkie, oczy same się zamykają. A jak próbuję się zdrzemnąć to nie mogę zasnąć więc tak kręcę się w kółko z nikłymi efektami.

Ostatnia edycja:
To i ja się ponownie przywitam jesteśmy z poprzedniego forum dziewczyny pozwoliły mi się do nich dołączyć więc mam nadzieję że i tu mogę ponieważ mi termin z om wychodzi na 29.08 ale stwierdziłam że różnie to może być. Także jeżeli mogę dołączyć proszę o wpisanie na 01.09

@niecierpliwamatka a jakie tabletki dostałaś na te mdłości 🤢? Bo ja wczoraj wzięłam 1 dawkę i jak ręką odjął, dzisiaj wspaniale się czuję pod względem nudności i wymiotów tylko ścięło mnie masakrycznie na sen chyba łącznie z 17 h spałam

Sorki, że tak męczę, ale dla mnie naprawdę to wszystko jest nowe, mimo że to nie jest moja pierwsza ciąża 😅 Czy po wymiotach mdłości na chwilę ustępują? Bo właśnie zaliczyłam swoje pierwsze 🤮 I się zastanawiam czy to na pewno kwestia ciąży czy może grypa żołądkowa, bo 2 dni temu tak synka męczyło. Ja co prawda mam mdłości od tygodnia, ale dziś pierwszy raz wymiotowałam i czuję się naprawdę tragicznie

reklama
Sorki, że tak męczę, ale dla mnie naprawdę to wszystko jest nowe, mimo że to nie jest moja pierwsza ciąża 😅 Czy po wymiotach mdłości na chwilę ustępują? Bo właśnie zaliczyłam swoje pierwsze 🤮 I się zastanawiam czy to na pewno kwestia ciąży czy może grypa żołądkowa, bo 2 dni temu tak synka męczyło. Ja co prawda mam mdłości od tygodnia, ale dziś pierwszy raz wymiotowałam i czuję się naprawdę tragicznie
Angiee chyba kojarzę Cię ze staraczek witaj tutaj. Ja mam tylko mdłości nigdy nie zwymiotowałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry