• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Ja przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, balam sie przy każdej wizycie czy wszystko jest dobrze, strasznie panikowałam. Teraz wg om zaczynam 5 tydzien I tez żadnych objawow 😐 jutro wizyta miala być dziś ale przełożyli.

No to zrób przyrost jutro i będzie napewno już wyższa. Były dziewczyny które łapały 6-8 i też ładnie rozwijają się ciążę. Ja miałam 14.9 -10dpo;) i przyrosty książkowe, narazie wszytsko rozwija się prawidłowo. Nie patrz na start, patrz na przyrost.
Potwierdzam. Ja ostatnio załapałam pierwszą betę właśnie coś w okolicy 15, a teraz mam z tej ciąży zdrowego trzylatka

Ja przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, balam sie przy każdej wizycie czy wszystko jest dobrze, strasznie panikowałam. Teraz wg om zaczynam 5 tydzien I tez żadnych objawow 😐 jutro wizyta miala być dziś ale przełożyli.
Ja mam teraz tak samo, chodzę jak walnięta do toalety i sprawdzam czy nic się nie dzieje. Dla mnie ta ciąża to totalne zaskoczenie, ale chce żeby wszystko było dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry