Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Potwierdzam. Ja ostatnio załapałam pierwszą betę właśnie coś w okolicy 15, a teraz mam z tej ciąży zdrowego trzylatkaNo to zrób przyrost jutro i będzie napewno już wyższa. Były dziewczyny które łapały 6-8 i też ładnie rozwijają się ciążę. Ja miałam 14.9 -10dpoi przyrosty książkowe, narazie wszytsko rozwija się prawidłowo. Nie patrz na start, patrz na przyrost.
Ja mam teraz tak samo, chodzę jak walnięta do toalety i sprawdzam czy nic się nie dzieje. Dla mnie ta ciąża to totalne zaskoczenie, ale chce żeby wszystko było dobrze.Ja przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, balam sie przy każdej wizycie czy wszystko jest dobrze, strasznie panikowałam. Teraz wg om zaczynam 5 tydzien I tez żadnych objawowjutro wizyta miala być dziś ale przełożyli.
To aż niemożliweDacie wiarę że zrobiłam badanie dziś przed 8 w synevo i nadal nie mam wyników..![]()
Wyniku nie ma do tej pory…. Nie siem co się stałoTo aż niemożliwe
Albo mają duże obłożenie, albo niestety zaginęła porobka. Ja ostatnio czekałam dwa dni i to też jest ok. Jest sezon grupowy mają duże obłożenie w labach.Wyniku nie ma do tej pory…. Nie siem co się stało
DziękiPotwierdzam. Ja ostatnio załapałam pierwszą betę właśnie coś w okolicy 15, a teraz mam z tej ciąży zdrowego trzylatka