niecierpliwamatka
Fanka BB :)
No i pięknie. !Dzięki
No dokładnie po 24 h dostałam wynik
Beta z 13 wzrosła w 48 h do 50,10 U/l![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i pięknie. !Dzięki
No dokładnie po 24 h dostałam wynik
Beta z 13 wzrosła w 48 h do 50,10 U/l![]()
Teraz tylko myślę.. miałam na jutro zaplanowaną wizytę u fryzjera od dawna, bo odrost jest już okropnyNo i pięknie. !
Ja farbowałam jakoś w 7 tyg tylko odrazu zaznaczyłam fryzjerce że jestem w ciazy i wzięła farbę bez amoniaku . Aczkolwiek siedziałam tam 3 h , obok jakaś pani miała robiona fryzurę - z lakierem do włosów i wyszłam z bólem głowy i strasznymi mdłościami … myślałam że tam zwymiotujęTeraz tylko myślę.. miałam na jutro zaplanowaną wizytę u fryzjera od dawna, bo odrost jest już okropny. Nie wiem czy rozjaśnianie / farbowanie włosów jest dozwolone we wczesnej ciąży?
![]()
Ponoć można, ale ja osobiście odmówiłam sobie takich radości i chodzę w odroscie aż do końca I trymestru. Paznokcie to samo.Teraz tylko myślę.. miałam na jutro zaplanowaną wizytę u fryzjera od dawna, bo odrost jest już okropny. Nie wiem czy rozjaśnianie / farbowanie włosów jest dozwolone we wczesnej ciąży?
![]()
Ah te kobiece problemyNo teraz to sama nie wiem co zrobic
Mogłabym po prostu zrobić pasemka farba bez amoniaku, żeby też nie musieć się nikomu przyznawać czemu nagle nie rozjaśniłam włosów, a w pracy itd wiedzą że planuje to zrobić
A jeszcze nie chcę o tym mówić![]()
To prawda że nie zawsze da się to wszystko utrzymać w tajemnicy, ja odwołałam synowi urodziny bo nie mam sił i też już wszyscy wiedzą…Ja wczoraj musiałam powiedzieć sporej części rodziny o ciąży. Tak jak w poprzedniej nie mogłam się powstrzymać i chciałam mówić tak teraz bardzo chciał zachować to dla siebie na dłużej ale kurczę zapomniałam że musimy opłacić wycieczkę na październik więc wypadało powiedzieć, że wyjazd odwołany i proponować zmianę terminu na wcześniejszy więc mój plan trzymania w tajemnicy chociaż do pierwszych prenatalnych spalił się na panewce
I teraz to dopiero zaczęłam się stresować żeby było wszystko dobrze![]()