reklama

Wrzesniowe mamy 2026

Ja juz po podaniu jest pęcherzyk na pewno nie pusty ☺️ Lekarz napisał GS 0,72 widać YS i kazał sie zgłosić 11.02 w tedy juz powinno być serce :) czy ten YS nie powinien miec juz jakiś wymiarów

reklama
Witajcie kobietki, co do informowania ja osobiście chciała bym wszystkim powiedzieć. Ale że faktycznie jest wcześnie i mam dużo obaw narazie się powstrzymuje. Zobaczymy co lekarz powie w poniedziałek.

Wy też tak macie że mogły byście cały czas spać? Wczoraj nie położyłam się popołudniu bo potem w nocy spać nie mogę. Nic mi to nie dało, też nie mogłam spać. Ale dopiero niedawno się obudziłam. To jest jakaś masakra🥴🥴

U mnie niby nikt nie wie ale wszyscy się domyślają, fakt uciekłam na zaległy urlop, ale dwa tygodnie wymiotów i to w różnym miejscu czasie i różnej intensywności raczej nie pozostawiają złudzeń. Oczywscie na pytania odpowiadalam ,,nie wiem nie byłam u lekarza" -co było zgodne z prawdą ale wiem, że po mnie widać. Dodam, że (.)(.) mam rozmiar większe, jestem wzdeta cały czas i to przykrywam szeroka bluza, koszula ok. Ale wymioty jak mam schować? Wszyscy pytają mojego męża i ojca czy to prawda, że jestem w ciąży, trochę to wkurza bo co innym do tego ale trudno. Sensacja i tyle. Nam nadzieję że będzie dobrze, obu było a ich gadanie olewam totalnie.

U mnie wie partner oczywiście, szwagierka( bo pracujemy i mieszkamy razem)i prawdopodobnie w pracy już też bo od razu wzięłam chorobowe bo mam fizyczną pracę. A za tydzień jadę do mamuśki więc się pewnie sama domyśli 🤪

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry