Wiolciab86
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny. Chciałabym do was dołączyć.Również mam termin na wrzesień. Z okresu 17 wrzesień a z USG 27 wrzesień. 2 lutego byłam ostatnio na wizycie był zarodek 4,5 mm i serduszko 110 uderzeń na minutę. Niestety jestem już po dwóch stratach i ciężko mi myśleć pozytywnie tym bardziej że już kiedyś też widziałam bijące serduszko które później niestety przestało bić. W poniedziałek mam kolejną wizytę i już zaczynam mieć nocne koszmary
myślę że byłabym spokojniejsza jakbym miała większe objawy ale one niestety trochę ucichły. W zeszłym tygodniu czułam się dużo gorzej - nudności, wymioty na sucho, ciężkie i bolące piersi... Teraz tylko piersi zostały. Czasem pojawia się metaliczny posmak w ustach. Szybciej się też męczę. Jestem obstawiona lekami biorę min. progesteron i zastrzyki clexane. Dodam że mam już prawie 12 letnią córkę, którą udało mi się donosić do 32 tygodnia. Pozdrawiam was wszystkie i życzę aby każda z was doczekała się szczęśliwego rozwiązania. Mam nadzieję, że uda mi się zostać z wami na dłużej.