reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
KasiaMarysia właśnie niestety dopisuje. A raczej nie tyle, że apetyt dopisuje co jak nie zjem czegoś, choćby owocka co 3 godzinki to "żołądek przykleja mi się do pleców" :p ale dziwne to dla mnie uczucie, że nagle w sekundę robię się głodna jak wilk. Przed ciążą bardzo mało jadłam. Na szczęście odrzuca mnie od słodkiego :)

a Ty KasiaMarysia? masz apetyt? Jesteśmy na podobnym etapie :) Na kiedy masz termin?

Molly ja nie mam apetytu, czasem 2 kanapki i koniec, na szczęście nie wymiotuje. Ale nachodzi mnie na coś, a jak już mam to nie za bardzo mogę zjeść. Dlatego ciekawa jestem jak u Ciebie. Nic słodkiego nie jesz? Ja mam fazę na ogórki konserwowe:)
Termin na wrzesień według moich obliczeń 7.09

A jak wasze przeczucia .. Ja ciagle myśle o tym
Czy wszystko będzie ok z ciąża ..
Jak wasze piersi ? Bo u mnie poza tym ze są powiększone to nic a nic ..

KasiaMarysia Widzisz, każdy inaczej reaguje :) ja chyba trochę wygłodzona byłam przed ciąża bo pilnowałam diety :) czasem coś słodkiego chapnę, ale ogólnie nie mam na nie ochoty. Wolę coś ostrzejszego, bardziej słonego ;) Ja mam termin na 2.09 :)

KasiaMarysia to Twoja pierwsza ciąża?

Rosie, ja się staram nie nakręcać, ale ciągle czytam w necie co w danym tygodniu dzieje się z Maluszkiem :)
Co do piersi to mnie strasznie bolą, w nocy nie mogę już spać na brzuchu, choć to moja ulubiona pozycja :p, ale to dobrze, zaczynam się przyzwyczajać i jak brzusio będzie to już nie będzie taki problem żeby się przestawić :)

A wy juz po pierwszych usg? Ja sie troche nakręcam chyba przez to ze muszę tak długo czekać na usg ;/
Nie czekam na bolące piersi , jest mi dobrze tak jak teraz :p mogło by tak zostać bez mdłości i bólu :) pomarzyć dobra rzecz ... :p

Rosie ja też o tym myślę, naczytalam się o poronieniach... Aż mnie trzęsie. Mnie piersi nie bolą chyba, że na nich leżę. Sutki bolą jak dotykam.

Molly ja sobie zainstalowalam asystenta ciąży :) tam krótko opisują dany tydzień :)

Rosie ja już byłam na dwóch wizytach, na pierwszej miałam USG to był 6t5d i widziałam serduszko, na drugiej wizycie tylko omawiałam z gin moje wyniki badań :) następną wizytę mam na 23 lutego dopiero.

Ja się już do tych mdłości przyzwyczaiłam ;) Jak widać do wszystkiego można :p

reklama
Ja tez :D w sumie zainstalowałAm sobie taka aplikacje z ciekawości jak spóźniała mi sie miesiączka - zanim jeszcze potwierdziło sie ze jestem w ciąży :p

Życzę wam miłej nocki dziewczyny , odpoczywajcie ;)

Do góry