kornela123
Fanka BB :)
W lipcu 2014 r. Ja miałam troche niespodziewany poród bo urodzilam 2 tyg przed terminem. O 3 w nocy odeszly mi wody o 7 zaczely sie skurcze pojawiać a o 9 urodzilam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
Ja tez w lipcu ale w 2012 roku. To masz Maluszka w domu można powiedzieć. To super poród.W lipcu 2014 r. Ja miałam troche niespodziewany poród bo urodzilam 2 tyg przed terminem. O 3 w nocy odeszly mi wody o 7 zaczely sie skurcze pojawiać a o 9 urodzilam.
No właśnie też zastanawiam się nad witaminą D3, bo jest ponoć bardzo ważna, a w ciąży szczególnie. Ale z tego co wiem powinno się ją brać z witaminą K, bo inaczej odkłada się w naczyniach, co nie jest dobre. Ale póki co sama nie chce brać, bez wiedzy lekarza, a badania dopiero będę miała po 12 tyg.
Teraz biorę femibion 1, od 13 tyg zacznę femibion 2, on jest wtedy z DHA.
Co do brzuszka, mój mąż bardzo lubi przytulać się do niego, głaskać i całować. Ja zresztą też bardzo lubię, kiedy to robi, więc nie stawiam żadnego oporu ;-)
A to nie jest tak, ze po jednym cc wszystkie kolejne porody juz musza takie byc?Acgug tutaj odp bo tam chyba watek o zakupach. To teraz przy drugim tez zaleca sie cesarkę? Moja koleżanka po cc kolejny poród tez tak zakończyli.
Ja liczę na tak lekki i przyjemny jak przy pierwszym![]()