reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześnióweczki

Mollu_88 tu nie chodzi o pieniądze, proszę nie wypowiadaj się za mnie. Czy ja powiedziałam że mi szkoda? Stać mnie i na badania i na misia szumisia. Nie zamiaru się tłumaczyć, a w tej chwili to wsiadłyście na mnie.

reklama
Dziewczyny, jak czujecie się w tym pierwszym trymestrze ciąży? Też macie mdłości, bóle głowy , zawroty głowy czy ogromną senność? A może należycie do tych szczęściar ,które czują się wyśmienicie? :)

Martya nikt na Ciebie nie siada. Jestem tu na Wrześniówkach od początku, a jeszcze żadna z nas do żadnej nie napisała "Twój problem"...i stwierdzam tylko, że nie podoba mi się to jak piszesz, a mam do tego prawo

Ja jestem senna i niestety mdli mnie. Chociaż w tej ciazy duzo mniej wymiotuje wiec cieszę się:)
W poprzedniej schudlam 4 kg na starcie.

Molly dokladnie tak samo pomyslalam w sprawie zakupow;) zreszta zagadac sie tu mozna na smierc, faktycznie niech kazdy zrobi jak mu serce i rozum podpowiadaja!

ckai3e3kikq3p3qp.png

SaraM93 ja oprócz zmęczenia nie odczuwam żadnych dolegliwości. A Ty jak się czujesz? :)

Na początku miałam bardzo wyczulony zapach , nie mogłam wejść do kuchni , czy się wyperfumować. Teraz jest troszkę lepiej, ale nadal nie mogę popisać się w kuchni i gotować, mam słaby apetyt :( Prócz tego mdłości, prawie codziennie , ogólne zmęczenie ( spałabym cały dzień) do tego od paru dni mam zawroty głowy ...
Cóż trzeba wszystko przetrwać dla maluszka :)))

reklama
Ja jestem senna i niestety mdli mnie. Chociaż w tej ciazy duzo mniej wymiotuje wiec cieszę się:)
W poprzedniej schudlam 4 kg na starcie.

Do góry