ja nie robiłam badań prenatalnychDziewczyny jak jesteście nastawione do badań prenatalnych ? Czy wszystkie je robilyście ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie robiłam badań prenatalnychDziewczyny jak jesteście nastawione do badań prenatalnych ? Czy wszystkie je robilyście ?

I tak już za późno, pierwsze prenatalne robi się pom. 11-14 tyg. Ale generalnie, radzę nie polegać na opinii obcych osób, masz swój rozum.. zawsze lepiej rozpatrzeć za i przeciw, sięgnąć do badań. To Ty jesteś odpowiedzialna na swoje dziecko. Na pewno wszystko jest w porządku, grunt to spokój ! P. S Dobry ginekolog już teraz by rozpoznał płeć, chyba że maluch się zasłaniaJa za tydzien mam spotkanie na 16 tydzien z położna , 2 usg dopiero za 6 tygodni zeby poznać płeć ..tak sie przestraszyłam , pomyślałam ze może jednak musze zrobic te badania .. Ale nie .. Dobrze ze was tu tyle