reklama

Wrześniówki intymnie...

dawno tu nikogo nie było... już mam taką ochotę na seks, ze mi się zaczyna po nocach śnić, a tu jeszcze ponad tydzień czekania. Mój K juz widział bliznę po cc więc tym się nie przejmuję, bardziej mnie zastanawia co z piersiami, wystarczy, ze ich dotknę, a już leje się mleko, mały jak puści w czasie jedzenia na początku, to normalnie prysznic mamy jest takie ciśnienie. I zastanawiam się co będzie w czasie seksu - zakaz dotykania i bielizna przez cały rok czy jak?

reklama
A mi się chcę też. A wszyscy straszyli że nie będzie mi się chciało - chyba bym musiała mieć przeszczep mózgu. Jeszcze jednak trzeba poczekać bo coś wizyta u gin zapowiada się dopiero na 7 listopada :-( . Wtedy to chyba ściany się będą się ruszać :-D

a u nas już jakiś pierwszy mały seksik zaliczony...ale z mruczącą Adą z boku..jakoś dziwnie;-) i z chęcią też u mnie średnio..chyba na razie za bardzo jestem zmęczona.

Mi K ciągle gada i marudzi że chce się poprzytulać, ja ochoty nie mam i tłumaczę mu zawzięcie że jeszcze tylko 4 tyg :-D A on ma wtedy taką minę jakby to była sprawa życiowa HAHA
U mnie niestety po antybiotyku wszystko na dole swędzi i piecze, Gin który mi przepisywał tab wyśmiał mnie że chce coś ochronnego żeby nie mieć grzybicy !!! Burak!!!:wściekła/y: A ja się teraz męczę....
Jutro będę u swojego gina ws zaświadczenia o opiece przez ciąże więc podpytam czy mogę stosować chociaż Clotrimazolum

Mi sie bardzo chce. .. mysle ze do 6 tygodni nie dotrzymamy, ale na razie za wcześnie, bo jeszcze lekko krwawie a i blizna czasem ciągnie. Choć wkurzajacy był lekarz który mnie ciał, to trzeba przyznać ze zna sie na robocie. Zszyl mnie po mistrzowsku, blizne mam nisko i cieniutka, mysle ze bedzie mało widoczna.

heh to wcale nie takie proste po karmieniu... Mały zjada tylko z 1 piersi i to nie wszystko, a jak on je to z drugiej leci na bieżąco strumyczek. Ale w sumie to można by odciągnąć z drugiego i potem dostanie z butelki... Trzeba będzie wypróbować metodę już niedługo. !0 października wizyta u gina - czyli za równy tydzień :)

reklama
a ja się boje że coś tam w środku popęka niby na zewnątrz rana jest zagojona ale aż do pępka mam drętwy brzuch i czasem nawet pobolewa do tego jeszcze plamię także jeszcze długo nic nie będzie a mój m też juz dopomina się o co nie co..:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry