Carioca77
BeBonka
Nuśka - teść z mączką wygląda dokładnie tak jak sobie wyobrazasz :-) Nie martw się, ja z Trojmiasta sie nigdzie nie wybieram, chociaz sie tyle juz "znamy" i sie naspotykałyśmy ze ho!ho!
Hruda - a J moglby pracowac w Polsce? Ja sie nie dziwie Twoim odczuciom co do Londka, tez bym sie nie zdecydowala. Polataj se po muzeach, te najwieksze sa darmowe. Do British Museum warto naprawde.
Kasia - Mnie najbardziej zdziwiolo to ze jest tam taki syf na ulicach. Drugie zdziwienie to to ze 80kilowe podlotki chodzą z pępkami na wierzku
a panienki w grudniu w sandałkach. Ale nie powiem architekture maja przepiekną.
Larcia - czytasz ta ksiazke o zołzach co Harsh dala na zamknietym?
Hruda - a J moglby pracowac w Polsce? Ja sie nie dziwie Twoim odczuciom co do Londka, tez bym sie nie zdecydowala. Polataj se po muzeach, te najwieksze sa darmowe. Do British Museum warto naprawde.
Kasia - Mnie najbardziej zdziwiolo to ze jest tam taki syf na ulicach. Drugie zdziwienie to to ze 80kilowe podlotki chodzą z pępkami na wierzku
a panienki w grudniu w sandałkach. Ale nie powiem architekture maja przepiekną.Larcia - czytasz ta ksiazke o zołzach co Harsh dala na zamknietym?
;-)

A Hruda jak z tym Twoim J, jesli mozesz wyjawic - moze/chce wrocic do Polski? Jak się przypalilo to J potem bardziej doceni nieprzypalone, pewnie zaplanowana taktyka, przyznaj :-)