Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mojego Staska pojawilo sie takie COS jak bylismy a Hamburgu i z braku laku (czyt. lekarza) zastosowalam Bepanten - jak reka odjal!Witajcie mamuśki.
Ale mam zagwostkę, podraznila Staskowi sie bródka i szyja od śliny, az sie zrobila taka czerwona kaszka. Smarowalam juz chyba wszystkim, ale najbardziej lagodzi sudokrem wymieszany z mąką ziemniaczaną. Ma tak juz od tygodnia. Juz nie mam pomyslu jak to wyleczyc, a do lekarza idziemy dopiero 24 kwietnia, a nie chce isc do przychodni dzieci chorych. Chyba mu dzisiaj po kąpieli wymaluję piochtaniną (tym czyms fioletowym).
:-)A my dzisiaj bylismy na kontroli bioderek , wczoraj W dzwonil zeby umowic termin ale mu powiedzieli ze moga nas zapisac na czerwieca prywatnie (w tym osrodku tez tak mozna) "Jutro prosze wybrac godzine" -uwielbiam nasz system opieki zdrowotnej- no ale na szczescie z bioderkami wszystko ok -przynajmniej tyle
no cóż poszlismy a babeczka grzecznie z ironicznym uśmiechem mówi no cóż pani doktor się nie rozerwie!!!! Ok szczepionka może tydzień poczekać, ale nie wyobrażam sobie jakby mi Kuba gorączkował a ona chciałaby mnie zapisać np za dwa tygodnie.Adaś właśnie przeraczkował cały pokój. Ale z dumy puchnę. HURA

niby fajnie brzmi, ale wczoraj zarył noskiem w podłogę było trochę krzyku i na tym się na szczęscie obyło. A co do siadania to pomagałam mu tak, że mu w ogóle nie pomagałam
tzn musiał sam się podnieść i po krótejś próbie i nerwów udało się teraz to mu idzie jak po maśle.Wspominalam wam ze mnie wk...a sasiad i jeo koszmarnie glosne puszczanie koszmarnej muzyki?
Ha! przyszla kryska na Matyska - rewanz!!! Wlasnie dosc glosno wlaczylam Na wyspach Bergamutach! Stasiek tanczy ze mna i sie smieje do rozpuku...i ja tez! Dobrze sasiadowi:-)
to jest cudowne!!!! OJEJU JAK JA KOCHAM BYĆ MAMĄ!!!!! I kocham mojego szkraba!!!ja wrzucilam na wrzute:
[URL="http://www.wrzuta.pl/audio/dK9m8IJPlf/01_-_bobasi_blues"]bobasi blues[/URL]
a dalej robicie tak...
wchodzicie na te strone :
[URL="http://zrzuta.eu/"]ZRZUTA[/URL]
wklejacie adres pierwszy w miejsce wolne, robicie kontynuuj i pobierz. Moze tak sie uda!
:-( Nie potrafię tego zrobić
katarzynagajek@poczta.fm
ale na dłuższą mete podziekuję. To prawda wygląda się bajecznie, ale niestety wiem jak wyglądają ofiary przedawkowania tego luksusu
znam dwie laski, które o gładkiej cerze mogą pomarzyć
dziura na dziurze!!!!! Coś strasznego, ale solar dalej i dalej,