Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Luandzia, rzeczywiście, Twoja Zuza to wykapany Tata.Nawiasem mówiąc, bardzo przystojny:-)
Wszystkiego dobrego dla Kubusia 7 miesięcy to już naprawdę sporo:-):-):-)
A ja się chciałam pochwalićKuba dziś kończy 7 miesiąc
![]()
Małagorzataka - wogole Cie nei posiesze - tak przeprowadzka z dizeckiem to masakra! A jak mielibyscie sie jeszcze do tego remontowac i zyc 4 miechy na pudłach to juz Ci z gory wspolczuje. Ale wszystko idzie przezyc.

no i od czasu do czasu wspólna kawka oczywiście . Przepraszam, ale nie mam komu tego wykrzyczec co czuję w tej chwili. Dziś nad ranem o 4, mój tata pojechał na pogotowie. Tam udzielili mu pierwszej pomocy, ciśnienie wróciło do normy a oni, może Pan wracac do domu a jak koniecznie chce Pan zostac w szpitalu to jedynie na korytarzu przy drzwiach. Mama postanowiła zawieśc tate do innej miejscowości do szpitala, a kiedy zobaczyli wyniki i zmierzyli ciśnienie ( juz kiedy zastrzyki zadziałał) powiedzieli, że mu nic nie jest i wysłali do domu. K***a, nie mogęA jakby był juz konający to też by go nie zatrzyamli, bo po co umarlaka trzymac w szpitalu.

Hruda tylko słońca brak:-Gagulec - widze ze humor masz lichy...podobnie jak i ja - spacer w sloncu lub dobra ksiazka tudziez muzyka...a jesli malenstwo nie pozwala to wszystko polaczyc w calosc - taniec w sloncu z malenstwem:-);-)
. Jutro czeka nas szczepionka:-(,pewnie znowu płacz.

Ale po ostatniej wycieczce pociągiem się przełamałam i jutro jedziemy do przyszłej żony Maciusia. Na drugi kraniec miasta
Ale metrem, więc wygodniej i szybciej
I gratuluje spadku wagi (i zazdroszczę)
.