*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
Hruda :-) widzę, że też jesteś po lekturze "język niemowląt" Tracy Hogg :-) jak byłam w ciązy to ta książka była dla zbawieniem
uczyłam się na pamięć rodzajów płaczu itp.... później jak się Kuba urodził prowadziłam łatwy plan, aż do czasu kiedy miałam takie zaległości, że to nie miało logicznego sensu.
Kuba jest tak strassznie ruchliwy, że przeraża mnie to!!!! Najgrosze jest kiedy go wsadze do łóżeczka bo np muszę iść siku to ten skodur podniesie się i teraz już wie, że stojąc trzeba się trzymać, ale za pierwszym razem kiedy wstał będąc sam w pokoju to puścił się i walnoł z całym impetem w drugą stronę łóżeczka. Płacz niesamowity!!!! Ale jak tu coś zrobić, aby jemu się krzywda nie stała??? To zaczełam zostawiać go na podłodze rozkładam zabawki i się bawi.... ALE!!!!!! Podczołguje się do np fotela lub kanapy i co robi

WSTAJE!!!!!! A że nie ma się czego złapać upada!!!!! Na szczęscie zawsze jestem obok i go łapie lub nie pozwalam mu na wstawanie. Wychodząc zaczęłam obstawiać łóżko, fotele poduszkami nawet pierzyna jest nie schowana tylko służy jako ochrona. Ręce opadają!!!!! A co będzie jak zacznie chodzić???!!!?! Coś strasznego.
uczyłam się na pamięć rodzajów płaczu itp.... później jak się Kuba urodził prowadziłam łatwy plan, aż do czasu kiedy miałam takie zaległości, że to nie miało logicznego sensu. Kuba jest tak strassznie ruchliwy, że przeraża mnie to!!!! Najgrosze jest kiedy go wsadze do łóżeczka bo np muszę iść siku to ten skodur podniesie się i teraz już wie, że stojąc trzeba się trzymać, ale za pierwszym razem kiedy wstał będąc sam w pokoju to puścił się i walnoł z całym impetem w drugą stronę łóżeczka. Płacz niesamowity!!!! Ale jak tu coś zrobić, aby jemu się krzywda nie stała??? To zaczełam zostawiać go na podłodze rozkładam zabawki i się bawi.... ALE!!!!!! Podczołguje się do np fotela lub kanapy i co robi

WSTAJE!!!!!! A że nie ma się czego złapać upada!!!!! Na szczęscie zawsze jestem obok i go łapie lub nie pozwalam mu na wstawanie. Wychodząc zaczęłam obstawiać łóżko, fotele poduszkami nawet pierzyna jest nie schowana tylko służy jako ochrona. Ręce opadają!!!!! A co będzie jak zacznie chodzić???!!!?! Coś strasznego.
. 

ale my dopiero wprowadzamy jedzonko od jakiś 3 tyg bo wcześniej tyko cycuś
no ale juz dziś był drugi słoiczek z mięskiem bo wcześniej tylko warzywka i owocki. Ale zauważyłam ze te z mięskiem bardziej mu smakują a jak kupa po nich jest